Over... bedden

Zo’n 16 miljoen Nederlanders volbrengen elke dag weer hetzelfde patroon. Opstaan, de dag beleven en elke avond weer het bed inkruipen om energie op te bouwen voor de volgende dag. Gemiddeld heeft een mens zo’n 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig om de dag ten volle te kunnen beleven. Het bed waar deze energie opgedaan moet worden vormt dus een cruciale basis. Complete bedden, met matras, beschermer, slaapbedekking en de inrichting van de kamer dienen dan ook in optimale staat te zijn.

Bedden test

Een bed kopen is geen makkelijke opgave. Echter zijn er hulpmiddelen waardoor meer garantie kan worden gegeven, namelijk de bedden test. Een bedden test komt voor in allerhande vormen. Zo is er de bedden test waarbij met 10 minuutjes kan proefliggen in de winkel om vervolgens te bepalen of het matras de juiste is voor hem/haar. Tien minuten proefliggen is echter altijd te weinig en zeker nadat u op meerdere bedden heeft gelegen wordt het welhaast onmogelijk om nog enig verschil te herkennen.

Beste bed

Het beste bed is afhankelijk van een groot aantal factoren. Denk hierbij aan persoonlijke eigenschappen en voorkeuren, het te besteden budget en eigenschappen van het bed. Voordat u weet wat het beste bed is voor uw situatie moet u bewust zijn van; uw gewicht, uw slaaphouding en of u eventuele medische klachten heeft. Om het beste bed voor u te bepalen is het te besteden budget minstens zo belangrijk.

Bedden prijzen

Bedden zijn er te koop in een prijsbereik van honderd tot vele duizenden euro’s. Op basis van deze gegevens kunt u eisen stellen aan de eigenschappen van het bed. Zo weet u ook precies wat het beste bed is voor uw situatie. Voordat u de eerste de beste winkel instapt is het dan ook verstandig om goed beslagen ten ijs te komen. Veel informatie over het beste bed voor uw situatie is te vinden op matrassen weblogs op het internet. Wees daarnaast kritisch in de winkel en durf door te vragen bij een matrassen/bedden adviseur.

Meer informatie over bedden

 

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen