Accessoires: Potenset, afstandsbediening en matrassteunen

Een compleet luxe slaapsysteem met accessoires van Energy+.

Potenset 4 stuksPotenset
Wanneer uw ledikant voorzien is van draagsteunen voor een bedbodem, kan de lattenbodem direct worden geplaatst. Indien een dergelijke voorziening ontbreekt, dient de lattenbodem te worden gemonteerd op een universele potenset. Deze is in de breedte en hoogte in elke gangbare maat in te stellen. Op deze wijze kan de Energy+ lattenbodem in vrijwel elke bedombouw worden ingebouwd.

De potenset wordt niet standaard met de lattenbodem meegeleverd. Deze dient uw dus apart te bestellen. U hebt 1 potenset per lattenbodem nodig. De poten zijn 15 centimeter hoog en in hoogte verstelbaar. De maximaal verstelbare hoogte is 36 centimeter inclusief bedbodem.

De potenset kost €69,-

matraszijsteunen

Matraszijsteunenset
Indien er geen bedombouw heeft waartussen het matras wordt geklemd is het raadzaam om te kiezen voor een set matraszijsteunen. Deze zorgen ervoor dat het matras niet van links naar rechts kan verschuiven. 

De matraszijsteunen worden aan zijkanten van de lattenbodem geplaatst. Per lattenbodem heeft u één set matraszijsteunen nodig.

Een zijsteunenset kost €19,95

matrassen199

matrasbeugelMatrasbeugel
Indien er geen bedombouw aanwezig is kan het matras van boven naar beneden verschuiven. Aan te raden is om een matrasbeugel te bestellen. Deze wordt aan het voeteneinde van de Energy+ lattenbodem geplaatst.

De matrasbeugel kost €19,95

Draadloze afstandsbediening

Draadloze afstandsbediening
De elektrisch verstelbare lattenbodem wordt standaard geleverd met een bedrade afstandsbediening. Als optie is een draadloze variant leverbaar. 

De draadloze afstandsbediening kost €79,-

> Bestel uw accessoires direct

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen