• Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

  Bestellen

Energy+ NASA traagschuim kussen 360º weergaven kussen

Bekijk de video over het Energy+ NASA traagschuim kussen


 
 
 

Energy+ Orthopedisch NASA traagschuim kussen: slechts €79,-

Het Energy+ NASA traagschuim kussen kan naar eigen wens in hoogte worden aangepast. Immers een rugslaper heeft het meeste baat bij een middel hoog kussen en een zijslaper bij een wat hoger kussen. Een buikslaper komt het beste uit de voeten met een plat kussen.

Maar ook de hardheid van een matras is van invloed op de hoogte van een kussen. Vaak is op een stevig ligoppervlak een hogere ondersteuning nodig dan op een soepel matras.

Traagschuim vlokken

Het Energy+ kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door zelf te doseren is de schouderlijn in een perfecte stand te brengen ten opzichte van het matras. Ook de hoofdpositie kan naar eigen comfort worden aangepast.

Door het traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

Oplossing tegen huisstofmijt allergie

PurotexHet Energy+ kussen in combinatie met de ClimaBest Protector vormen gezamenlijk een front tegen huisstofmijt allergie. Het kussen is behandelt met Purotex®.  Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras en kussen verwijdert.  De beschermer om het kussen kan worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct het kussen verlaten.

Bekijk de video over de werking van Purotex

Of het Energy+ kussen voor u de juiste oplossing biedt, kunt u zelf vaststellen tijdens het 365 nachten gratis proefslapen.

 
 

AANBIEDING: Energy+ traagschuim kussen tijdelijk t/m 31-01-2018 slechts € 79,-

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Productspecificaties Energy+ traagschuim Kussen

 • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
 • Anti-allergische werking dankzij Purotex®
 • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
 • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
 • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)
 • Het ClimaBest traagschuim kussen kost tijdelijk t/m 31-01-2018 slechts €79,- 

Wilt u nog meer informatie over het Energy+ kussen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.

U kunt ook direct het Energy+ traagschuim kussen bestellen.

 
 
 

Traagschuim kussen vergelijken

Er zijn verschillende soorten kussens op de markt, van traagschuim kussen tot synthetische kussens. Maar wat zijn de belangrijkste eigenschappen? En welk kussen is het meest geschikt voor u? 

 
 

Nasa traagschuim kussen 

 

Schuim
kussen

 

Latex 
kussen

 

Wollen
kussen

 

Dons & veren
kussen

 

Synthetisch
kussen

Kenmerken Gevuld met traagschuim vlokken, voorzien van een rits om het kussen in hoogte aan te passen. De wasbare. ClimaBest hoes zorgt voor anti-allergische werking. Gevuld met losse schuimvlokken of gegoten schuim (met en zonder nekrol). Vormt zich naar de lichaams-contouren. Latex kussens worden gegoten en zijn daarom alleen verkrijgbaar in vaste vorm (met of zonder nekrol). Gevuld met bolletjes van (scheer)wol. Zeer geschikt voor mensen die veel transpireren. Gevuld met veren en dons van gansen en/of eenden. Hoe meer dons er in het kussen zit, hoe zachter. Gevuld met kleine bolletjes van polyester. Afhankelijk van het vulgewicht is het kussen zacht of hard. 
Geschikt voor type slaper Alle, door de mogelijkheid om het kussen in hoogte aan te passen.  Gevuld met vlokken: alle type slapers.
Gegoten schuim: zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte.
Zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte.  Rug- en buikslapers. Rug- en buikslapers. Alle, afhankelijk van de hoogte van het kussen per type slaper.
Ondersteuning               
Ventilerend en vochtregulerend vermogen                  
Anti-allergisch             
Wasbaarheid           
 

Om er zeker van te zijn dat een bepaald type kussen goed aansluit op uw slaapwensen en slaaphouding, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om proef te slapen op het kussen. Bestel nu het Energy+ Nasa traagschuim kussen in onze webshop en ga 365 nachten gratis proefslapen!

 
 

Soorten traagschuim kussens

Er bestaan verschillende soorten traagschuim kussens. Zo zijn er traagschuim kussens met traagschuim vlokken en traagschuim kussens met nekrol. 

Traagschuim kussen met traagschuim vlokken

Een traagschuim kussen met traagschuim vlokken, zoals het Energy+ Nasa traagschuim kussen, is ideaal wanneer u last heeft van nek- en/of schouderklachten. De vlokken zitten los in het kussen en zijn gemaakt van geschuimd traagschuim met open celstructuur. Hierdoor heeft een traagschuim kussen met traagschuim vlokken een optimale ventilatie, wat helpt om uw kussen fris te houden bij nachtelijk transpireren. Het traagschuim vormt zich volledig naar uw lichaamsvormen. Wanneer uw hoofd op het traagschuim kussen ligt, reduceren de traagschuim vlokken de druk op uw nek en schouders, maar geeft het kussen voldoende ondersteuning, daar waar uw lichaam het nodig heeft. Zo heeft u altijd een kussen op maat!

Traagschuim kussen met nekrol

Een traagschuim kussen met nekrol is speciaal voor mensen met nek- en/of schouderklachten. Vaak heeft een traagschuim kussen met nekrol twee verschillende rol-hoogtes. Door de hoogtes van de nekrollen (één hoge rol en één lage rol) kan zelf de gewenste steun in de nek worden bepaald. Het nadeel van een traagschuim kussen met nekrol is dat het mogelijk is dat, wanneer u 's nachts draait, uw nek niet meer goed op de rol ligt. Hierdoor zou uw nek op de verkeerde manier worden ondersteund.

Een traagschuim kussen met nekrol kan gemaakt worden van gegoten of geschuimd traagschuim. Wanneer het traagschuim gegoten is, heeft het kussen een gesloten celstructuur, waardoor de ventilatie niet optimaal is. Een geschuimd traagschuim kussen daarentegen heeft een open celstructuur en een optimale ventilatie. 

 
 

Uw vragen en antwoorden

Heeft u nog vragen waarop u geen antwoord heeft kunnen vinden op onze website? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina. Nog niet gevonden? Stel uw vraag dan aan één van onze productexperts. Zij zullen u voorzien van antwoorden op al uw vragen aangaande de Energy+ producten. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Stel hier uw vraag

 • radema

  radema
  Enschede

  Op 28 oktober 2013 stelde Radema de vraag:

  "Kussen ook 14 dagen proefslapen?"

  hallo

  Ik heb al een matras van jullie, maar denk erover om ook een kussen te kopen, daarom wil ik graag weten of voor het kussen ook de periode van 14 dagen proefslapen geldt...

  • Theo Lentjes
   Productexpert

   Geachte heer/mevrouw Radema,

   Bedankt voor uw vraag. Ook op onze kussens kunt u net als bij de matrassen eerst 14 dagen gratis thuis proefslapen.

   Met vriendelijke groet,
   Theo Lentjes

   Antwoord gegeven op 28 oktober 2013

>> Naar alle gestelde vragen en antwoorden

 
 
 

Recente beoordeling over het Energy+ kussen op Trustpilot

 
 
 

Bloggers over het Energy+ NASA Traagschuim kussen

Het Energy+ NASA Traagschuim kussen is voor reeds velen al een optimale oplossing geweest tot het komen van een betere nachtrust. Reeds vele consumentenreacties hierover kunt u vinden op trustpilot. Ook diverse weblogs hebben geschreven over het Energy+ NASA Traagschuim kussen.

traagschuim kussen bloggers

Petra Wiebenga, moeder en blogger van 18elf.nl

"Je koopt het traagschuim kussen voor € 79,- via energy-plus.info. Ja, dat kost wat… maar ik kan je verzekeren dat het superfijn ligt. Slaap lekker!" Lees het volledige artikel

 

Huub Fest, blogger huubsfibromyalgiesite.nl

Huub fest"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. Integendeel zelf. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziektes die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!" Lees het volledige artikel

Mandy, blogger Alllovelythings.nl

blogger"Met mijn aandoening is een goede nachtrust erg belangrijk. Zonder een goede nachtrust houd ik dag echt niet vol. Het was even zoeken naar de juiste verhouding, maar ik ben super blij met het kussen. Gelukkig slaap ik nu erg goed. Eindelijk heb ik een kussen gevonden dat aan al mijn eisen voldoet. Een voordeel is trouwens ook dat het Energy+ NASA traagschuim kussen anti-allergisch is. Wel zo handig met mijn huisstofmijtallergie." Lees het volledige artikel

Zelf ervaren of het traagschuim kussen ook uw nachtrust verbetert? Bestel nu en ga 365 nachten gratis proefslapen.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen