365 nachten vrijblijvend proefslapen op uw Energy+ matras

De praktijk leert dat u pas na vele nachten weet hoe een matras echt ligt!
Het proefslapen is als een huwelijksreis. U gaat met uw nieuwe matras of boxspring de eerste 14 nachten uitgebreid en liefdevol kennismaken. Dat is spannend maar ook ruim voldoende om vast te stellen of u een bedpartner heeft gevonden die aan al uw wensen voldoet. Immers uw lichaam is dan wel gewend geraakt aan de nieuwe slaapomgeving.
 
De proefslaapperiode gaat in op de dag nadat uw matras geleverd is. Bent u tevreden? Dan vragen wij u de factuur die u per e-mail heeft ontvangen binnen de 14 dagen te voldoen. Wilt u omruilen? Geen probleem u vult het ophaal/omruilformulier in en uw matras wordt omgeruild voor een beter passend exemplaar. 
 
Gratis leveren, ophalen & omruilen + 'Niet goed = Geld terug' garantie
Wanneer na enkele maanden blijkt dat uw matras toch niet (meer) bij uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie past dan is er geen man overboord. Dan wordt de matraskern, “het binnenste” van het matras, gratis omgeruild voor het juiste exemplaar.
 
'Niet goed = Geld Terug' Mocht uw situatie na een aanpassing of omruiling niet naar wens zijn dan is er nog steeds geen nood. De geleverde matrassen worden dan weer gratis bij u opgehaald en krijgt u uw betaling 100% terug. 
 
10 jaar garantie
Proefslapen leidt altijd tot de juiste oplossing en zeker zo belangrijk een jarenlang en zorgeloos slaapplezier. U kunt er op rekenen dat alle door ons geleverde bedpartners het wel 10 jaar volhouden. Dat is namelijk de garantie die LivingComfort u biedt.

Lees meer over het 365 nachten gratis thuis proefslapen.

proefslaap-stappen