Bedden merken

In Nederland en België zijn vele bedden merken te vinden. Veelal gaat het hierbij om matrassen merken, welke ook complete boxsprings (een bedbodem inclusief matras) en bed + ombouw leveren. Vele bedden merken zijn onderdeel van een groter concern of een grote fabrikant. Het M Line of Alpin matras zijn bijvoorbeeld bedden merken van Beter Bed.

Bedden merken prijzen

Bedden merken komen in veel verschillende vormen en prijzen voor. De discount bedden merken zijn vooral te vinden onder winkel labels als Leen Bakker en IKEA. Duurdere bedden merken worden vaak aangeboden via de beddenwinkel, maar zijn tegenwoordig ook te verkrijgen via het internet.

Bedden vergelijken op basis van prijzen is momenteel lastig door de samenstelling van een compleet bed. Welke bestaat uit het matras, de bodem en de bedombouw. De prijs voor een compleet bed van een merkfabrikant kan oplopen tot vele duizenden euro’s.

Optimaal slaapklimaat in uw bed

Belangrijk is dat u een optimaal slaapklimaat voor uzelf realiseert. Een mooi bed is hierin een esthetisch element, maar wees vooral kritisch over het matras. Dat dient de basis te vormen. Wees ook hierin creatief. Een los matras, losse bedbodem en een aparte bedombouw kopen kan u vaak vele honderden euro’s voordeel opleveren. Leen Bakker en IKEA zijn winkels waar men een bedombouw kan vinden dat past bij elk type matras en lattenbodem.

Wilt u meer weten over de verschillende bedden merken en prijzen? Bekijk dan onze pagina’s over Ikea Bedden en Beter Bed.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen