Beddenwinkel

Aan beddenwinkels en slaapspeciaalzaken is in Nederland geen gebrek. Op vrijwel elke grote woonboulevard is er wel eentje te vinden. Is het niet in de vorm van een Beter Bed beddenwinkel dan is er wel een Auping matrassen Plaza of lokale beddenwinkel. In de beddenwinkel kunt u vaak even proefliggen op alle aanwezige matrassen. In de meeste beddenwinkels is er de keuze uit vele tientallen verschillende typen en soorten matrassen.

Keuzestress in de beddenwinkel

In de beddenwinkel is er een uitgebreide keuze aan verschillende typen matrassen. Een greep uit de verschillende soorten matrassen zijn: traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, polyether matrassen en matrassen gemaakt van latex. Elk van deze type matrassen worden bovendien in verschillende uitvoeringen geleverd. Een zachte, medium en vaak ook nog een stevige variant.

Na het uitproberen van verschillende soorten matrassen is het niet gemakkelijk meer om nog te kunnen bepalen wat nu het beste matras is bij uw situatie. Ga daarom voordat u een beddenwinkel of showroom gaat bezoeken eerst op het internet kijken naar de verschillende matrasaanbieders. Op het internet wordt veel informatie gegeven over welk matras nu het beste is voor uw persoonlijke situatie.

Proefliggen versus proefslapen

In de beddenwinkel kunt u telkens enkele minuten proefliggen op de matrassen. Uw lichaam heeft echter gemiddeld 10 tot 12 dagen nodig om te kunnen wennen aan een nieuw matras. Eventjes proefliggen in de beddenwinkel is dan ook te weinig om te kunnen bepalen of het matras passend is bij uw lichaam. Informeer in de beddenwinkel dan ook altijd naar de mogelijkheden tot gratis vrijblijvend proefslapen.

Op het Energy+ NASA Traagschuim matras kunt u altijd 365 nachten vrijblijvend thuis proefslapen. Bevalt het matras niet, dan komen we deze zonder kosten weer ophalen. Zo bent u altijd zeker van een juiste aankoop.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen