Beter Bed

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over Beter Bed. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Beter Bed.

Bedden en matrassen van Beter Bed

In de jaren tachtig werd Beter Bed opgericht. Twee speciaalzaken op het gebied van slapen openden destijds haar deuren. Een uitgebreid assortiment, kwalitatief goede producten en klantenservice zijn kenmerken van de Beter Bed-formule. Dankzij een grootschalige inkoop van matrassen en bedden welke mogelijk wordt gemaakt door een groot aantal Beter Bed winkels, kan Beter Bed concurrerende prijzen aan bieden. Beter Bed is een beursgenoteerde onderneming en is in Nederland een prominente speler op het vlak van slapen en daaraan verwante producten.

M Line Bedden

Één van de bedden merken van Beter Bed is M Line, daarnaast worden ook Karlsson bedden en Alpin bedden aangeboden in de Beter Bed winkels. Naast deze merken heeft Beter Bed ook een groot aantal matrassen en beddenmerken van het eigen Beter Bed merk. Deze matrassen verschillen van pocketvering matrassen tot aan traagschuim matrassen. De producten van Beter Bed zijn zowel verkrijgbaar in de filialen als via het internet. Wilt u bijvoorbeeld het M-Line matras vergelijken met het Energy+ matras bekijk dan onze matrassen vergelijken sectie.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen