IKEA bedden

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over IKEA Bedden en matrassen. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van IKEA.

Slapen bij IKEA

De slaapafdeling bij de IKEA bestaat uit een groot aantal slaapkamerproducten. Het assortiment bestaat onder andere uit matrassen, bedbodems, bedombouw, kussens en dekbedden. Ook zijn er allerhande aanverwante slaapkameraccessoires te verkrijgen, zowel voor de volwassen als kinderkamer.

IKEA matrassen

De matrassen van de IKEA bestaan uit een groot aantal verschillende types. Zo zijn er goedkope varianten van polyetherschuim te verkrijgen, tot wat duurdere IKEA traagschuim matras modellen. De IKEA bedden & matrassen vallen in de zogenaamde Sultan lijn en luisteren naar namen als Florvag, Flokenes en Huglo. Binnen 90 dagen kan men een IKEA matras terugbrengen, indien deze niet uit de verpakking is geweest. Anders geldt de omruilgarantie. Complete IKEA bedden zijn samen te stellen aan de hand van het beschikbare assortiment.

Optimaal slaapklimaat

Belangrijk is dat u een optimaal slaapklimaat voor uzelf realiseert. Een mooi bed is hierin een esthetisch element, maar wees vooral kritisch over het matras. Dat dient de basis te vormen. Wees ook hierin creatief. Een los matras, losse bedbodem en een aparte bedombouw kopen kan u vaak vele honderden euro’s voordeel opleveren. Leen Bakker en IKEA zijn winkels waar men een bedombouw kan vinden dat past bij elk type matras en lattenbodem.

Wilt u meer weten over de verschillende bedden merken en prijzen? Bekijk dan ook onze pagina over Beter Bed.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen