100% Anti-allergische bescherming

"Wist u dat een matras een oceaan aan huisstofmijten bevat? En dat elke huisstofmijt 200 maal zijn eigen gewicht aan uitwerpselen produceert?"

Het Energy+ matras kan als optie (tegen bijbetaling) worden uitgerust met de ClimaBest Protector, deze zorgt voor een 100% anti-allergische bescherming en voorkomt huisstofmijt allergie. 
Huisstofmijt & uw matras.

Het zijn uiteindelijk de uitwerpselen van de huisstofmijt die zorgen voor allergische reacties bij de mens. De revolutionaire Purotex technologie van de anti-allergische ClimaBest Protector is verantwoordelijk voor de perfecte antiallergische bescherming. Deze technologie zorgt door middel van actieve probiotica dat de uitwerpselen van de huisstofmijt snel en doelmatig worden opgeruimd.

"25% van de Westerse bevolking heeft te maken met huisstofmijt allergie. Een schrikbarend hoog aantal dat nog steeds groeiende is." 

Met recht kan het Energy+ matras als het ideale anti-allergische matras worden bestempeld.

Bekijk de video over de werking van Purotex

Let op! Wasvoorschrift

Het is aanbevolen de ClimaBest Protector eens per kwartaal te wassen. Op deze wijze zorgt u er ook voor dat de opgevangen (lichaams)afvalstoffen uit de Protector worden verwijdert.

U dient er op toe te zien dat de was temperatuur maximaal 40 graden Celsius bedraagt. De wasdroger mag u niet gebruiken. Bij elk hogere temperatuur worden de probiotica van de Purotex technologie vernietigt. De allergene werking van de ClimaBest Protector zal daardoor afnemen.

Gezond slapen

Gezond slapen wordt een steeds belangrijker thema voor de kritische consument. Het Energy+ matras vult dit thema als een van de besten in.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen