Hoogste ligcomfort

Het Energy+ Nasa traagschuim matras biedt altijd de juiste soepelheid, een superieure ventilatie en perfecte warmteregulatie.  

Vifit Traagschuim

Door de Vifit traagschuim toplaag is het aanpassingsvermogen van het Energy+ matras aan uw lichaamsvormen bijzonder hoog. Dat is een voorwaarde om tot een uitstekend ligcomfort te komen.

Dit unieke schuim, ook wel Nasa traagschuim genoemd, zorgt er samen met de pocketveren voor dat u altijd in uw natuurlijke houding slaapt. En dat voelt prettig en vertrouwd.

Of u ook op een matras comfortabel ligt hangt van een aantal factoren af. Hierbij spelen de soepelheid, de ventilatie en de warmteregulatie van het matras een belangrijke rol. Het Energy+ matras biedt de perfecte oplossing.

Soepelheid

Hand traagsschuimHet Energy+ matras wordt standaard aangeboden in een soepele uitvoering. Het ligcomfort van dit matras wordt uitstekend gewaardeerd. Gaat uw voorkeur uit naar een stevige, dus iets harder aanvoelend matras, dan bieden wij deze mogelijkheid uiteraard ook.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst worden een aantal korte vragen aan u gesteld. Op basis van uw persoonlijke voorkeur, slaaphouding en lichaamsgewicht wordt de uiteindelijke keuze van het matras voor het 14 dagen gratis proefslapen gemaakt.

Optimale ventilatie en vochtregulatie

adaptive

Vanaf nu. Altijd vochtvrij en verkoelend slapen

  • Superieure ventilatie 
  • Optimale vochtafvoer
  • Perfecte warmteregulatie

De unieke ClimaBest Protector is voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Warmteregulatie

Door de adaptive technologie, verwerkt in de ClimaBest Protector zorgt, zal de temperatuur in uw bed gelijkmatig worden verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats alleen. Daardoor wordt de nachtrust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen