Maximale slaaphygiëne

"Wist u dat 95% van de matrassen ernstig vervuild is?"

Dus waarschijnlijk ook uw matras!

Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Manchester heeft aangetoond dat het gewicht van een matras al na 5 tot 7 jaar voor 40 tot 50 % kan zijn opgebouwd uit “vervuilende en dus ongewenste materialen”.

Hierbij moet u denken aan (dode) huisstofmijten en hun uitwerpselen, bacteriën, schimmels, vocht, huidschilfers, haren en stof.

Ongewenste stoffen zijn verleden tijd: de ClimaBest Protector


  • Optimale ventilatie en vochtregulatie
  • Perfecte matrasbescherming
  • Afneembaar en wasbaar

Optimale ventilatie en vochtregulatie

Vanaf nu. Altijd vochtvrij en verkoelend slapen

  • Superieure ventilatie 
  • Optimale vochtafvoer
  • Perfecte warmteregulatie

De unieke ClimaBest Protector is voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Warmteregulatie

Door de ventilerende luchtlaag zal de temperatuur in uw bed gelijkmatig worden verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats alleen. Daardoor wordt de nachtrust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

Uw nachtrust wordt dus minder verstoord door temperatuurschommelingen of een warm of broeierig slaapklimaat.

Perfecte matrasbescherming

ClimaBest protector

De ClimaBest Protector functioneert ook als een normale matrasbeschermer. Met een langere levensduur van uw matras tot gevolg. Aan de onderzijde van de ClimaBest Protector is een ademende film aangebracht waardoor overmatig vochtverlies en overige ongewenste afvalstoffen niet in de matraskern terecht kunnen komen.

In geval van incontinentie werkt de ClimaBest Protector uitstekend.

Afneembaar en wasbaar

De ClimaBest Protector kan in een handomdraai van uw matras worden verwijderd. Het is niet nodig deze matrasbeschermer regelmatig te wassen. Vochtopbouw en schimmelvorming worden immers voorkomen door Adaptive technologie. Indien u de ClimaBest Protector eenmaal per kwartaal wast is dit voldoende.

De ClimaBest Protector mag bij maximaal 40 graden Celsius worden gewassen. Het gebruik van een wasdroger dient hierbij te worden uitgesloten.

Let op! Gebruik van (hoes)laken

De ClimaBest Protector dient altijd in combinatie met een (hoes)laken te worden gebruikt. Dit (hoes)laken raden wij u aan eenmaal per week te vervangen door een schoon exemplaar.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen