Opbouw van het Energy+ matras

Het Energy+ Matras is 23 centimeter hoog en opgebouwd uit een traagschuim toplaag van ca. 5 cm. Het middenstuk bestaat uit ca. 13 cm pocketveren. De onderplaat bestaat uit ca. 4 cm hoog polyether hard schuim. Het matras is standaard voorzien van een luxe LivingComfort Excellence matrashoes. Als optie tegen een meerprijs (€79,- voor een eenpersoonsmatras, €119,- voor een tweepersoons matras) is het matras uit te rusten met een ClimaBest Protector (matrasbeschermer).

Pocketvering Matras

Indeling matraskern

De 13 cm dikke pocketveren matraskern is ingedeeld in 5-zones, waarvan 2 comfortzones voor schouders en heupen.  De 6-slags pocketveren zijn van elektro-thermisch gehard staal, verpakt in afzonderlijke zakjes.

Traagschuim toplaag

  • Standaard: Vifit traagschuim, 5 cm hoog, geschuimde A-kwaliteit, open celstructuur, soft SG 50.
  • Optioneel: BlueFlex UltraComfort traagschuim van 5 cm hoog, medisch gekwalificeerd, open celstructuur, soft SG 50

Luxe matrashoes

Luxe afritsbare LivingComfort Excellence matrashoes. Aan de onderzijde voorzien van matrasbeschermend non-woven.

ClimaBest Protector

De ClimaBest Protector is voorzien van de Adaptive® & Cairfull® technologie zorgend voor een optimale vochtafvoer, ventilatie en temperatuurregulering. De vezels zijn voorzien van natuurlijke Purotex® probiotica. De ClimaBest Protector is als optie bij het Energy+ matras te bestellen tegen een meerprijs van €79,- voor een eenpersoonsmatras en €119,- voor een tweepersoons matras.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen