Perfecte ondersteuning

Het Energy+ matras zorgt voor een ondersteuning in de natuurlijke lichaamshouding. Daardoor zullen spieren en gewrichten maximaal ontspannen. Bewegen tijdens de slaap gaat natuurlijk op het Energy+ matras. 

MED-Body support

Slaap houding

Een basis voorwaarde voor elke matras is dat het matras uw lichaam op vitale onderdelen correct ondersteunt. Het MED Body support systeem van Energy+ laat zien waar het matras uw lichaam de juiste support biedt.

Natuurlijke lichaamshouding

De Vifit traagschuim toplaag van het Energy+ matras wordt geplaatst op een 5-zone pocketveren basis. Deze pocketveren bieden de juiste ondersteuning op de plaats waar het lichaam dit nodig heeft.

Spier- en gewrichtsontspanning

De ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding, door zonering in matras, zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten ontspannen zijn, waardoor zij tijdens de slaap optimaal kunnen herstellen.

Natuurlijke beweging

Het is van groot belang dat uw lichaam zich tijdens de slaap kan blijven bewegen. Dit komt uw bloedcirculatie en gewrichten ten goede. Ook zal de wervelkolom door te bewegen herstellen en zal de huid beter ademen tijdens de nachtrust.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen