Waar vind ik matras reviews?

Om het juiste matras te kopen is het vaak verstandig om matras reviews over het matras en het bedrijf op te zoeken. Er zijn meerdere sites die zich specialiseren in reviews.

Trustpilot

Eén van de bekendste review sites met betrouwbare reviews is Trustpilot.nl. Trustpilot.nl is een onafhankelijke review-verzamelsite en heeft dus geen baat bij een goede of slechte review. Bedrijven kunnen zich aanmelden bij Trustpilot zodat hun klanten reviews kunnen geven. Alle reviews worden gecontroleerd op het unieke Ip-adres. Tevens is het alleen mogelijk om een review te plaatsen na een bestelling. Dit waarborgt dan ook de kwaliteit van de site en reviews.

Beslist.nl

Beslist.nl is in Nederland zeer groot en kent dagelijks meer dan 300.000 bezoekers. Iedereen kan op Beslist.nl een review achterlaten. Hierdoor staan er erg veel online. De betrouwbaarheid is hierdoor wel iets minder. In grote lijnen is de site betrouwbaar. U kunt producten beoordelen op 4 verschillende punten: bestelgemak, levering, aftersales en een totaal beoordeling. Hierdoor wordt al snel duidelijk wat de sterke en zwakke punten van een matras en/of het bedrijf zijn.

Google places

Google places is nieuw en innovatief. Het kent tot op heden nog weinig reviews maar is wel duidelijk aan het groeien. Om een matras review te schrijven heb je een Google+ account nodig of kan je anoniem een recensie achterlaten. Wanneer iemand een review achterlaat met zijn Google+ account is dit zeer betrouwbaar. Het is mogelijk om naar zijn of haar account in te zien.  Dus u weet altijd zeker dat het een echte consument is. Ook is er de mogelijkheid om per vestiging een review te schrijven. Op deze manier kunt u de beste winkel opzoeken van een bepaald bedrijf. 

Kassa.vara.nl

Op kassa.vara.nl kunnen consumenten vragen stellen of reviews schrijven over producten. Ook is er de mogelijkheid om op berichten en reviews van andere te reageren. Hierdoor verschijnen er regelmatig discussies en komt er vaak meer duidelijk over de inhoudelijke sterke en zwakke punten van een product en bedrijf. Het nadeel aan deze site is dat iedereen een review kan plaatsen. Op deze manier bestaat de mogelijkheid dat reviews geschreven worden door het bedrijf zelf. Kassa maakt gebruik van accounts, als iemand vaak reviews schrijft kunt u met grote zekerheid zeggen dat dit een echt persoon is. Indien u hier rekening mee houdt is het een duidelijke site. 

Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van alle consumenten. Hier worden dan ook erg veel producten getest op de kwaliteit. De Consumentenbond is altijd een goede maatstaaf. Verder is het mogelijk voor consumenten een review achter te laten. De reviews voor matrassen worden op verschillende punten getest. Namelijk: Lichaamsondersteuning, vochtverwerking, temperatuur, comfort, gemak van bewegen, afwerking en hanteerbaarheid. De meeste reviews zullen betrouwbaar zijn. Het is zeker belangrijk meerdere reviews te lezen om zeker te zijn dat u een goed product koopt.

Welke-Matras

Welke-matras is een site waar erg veel informatie te vinden is over alles omtrent slapen. Het heeft een erg populaire tool om erachter te komen welk matras of slaapsysteem nou exact voor u is. Tevens is het mogelijk om vragen te stellen aan experts. Door de hoeveelheid informatie en klantvriendelijkheid van de site is het een echte aanrader om deze site te bezoeken. 

Indien u meer informatie wil over hoe matrassen in elkaar zitten en waar u op moet letten kunt u de informatie vinden onder het kopje matras kopen.

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen