Eastborn

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk Eastborn. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Eastborn.

Inleiding over Eastborn

Eastborn is een Nederlandse fabrikant gevestigd te Vroomshoop. De onderneming brengt een breed en diep assortiment matrassen, lattenbodems en boxsprings op de markt brengt. Innovatie en kwaliteit voeren de boventoon. De matrassen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die onderling verschillen in opbouw, comfort en afwerking. Eastborn hecht veel waarde aan goede ventilatie en luxe uitstraling door gebruik van bekledingsstoffen met ventilerende eigenschappen.

Het assortiment

De productlijn van Eastborn is opgebouwd uit de volgende soorten matrassen:

  • Latex: 3 soorten latex matrassen worden aangeboden, namelijk talalay latex, Freshhhh! latex en traditionele latex
  • Pocketvering: Voor de pocketvering matrassen worden 5 soorten pocketveren ingezet, namelijk advanced pocket, PerfectAdjust, mulitipocket, pocket premium en traditionele pocket. Voor de afwerking van de pocketvering matrassen kiest Eastborn voor materialen, zoals Talalay-latex, Fresssh! latex, Koudschuim, jute en paardenhaar.
  • Binnenvering
  • Koudschuim
  • Traagschuim

Alle matrassen worden aangeboden in een soft en medium uitvoering. Tussen deze uitvoeringen wordt geen prijsonderscheid gemaakt. Daarnaast zijn een aantal matrassen in een firm-uitvoering verkrijgbaar.

Ensemble. Deze serie van Eastborn is opgebouwd uit 19 verschillende matrassen. De kernen variëren van verschillende soorten latex, koudschuim en pocketveren.

PerfectAdjust. Dit matrassen programma bestaat uit 3 series: De Feel-matrassen, de Sense matrassen en de Noble matrassen. In totaal 12 verschillende matrassen. De kern van de matrassen wordt gevormd door pocketveren.

De lijn met overige matrassen bestaat uit 9 matrassen. Onder de overige matrassen vallen ook de traagschuim matras varianten.

Daarnaast voert Eastborn de Master collectie. Centraal bij de Master collectie staat de Advanced Pocket veer. Dit is een veredelde veer die na jaren intensief gebruik nog steeds een hoge veerkracht kent. Het uitgangspunt is hoe meer veren per m2, hoe beter de matras zich aanpast aan de vorm van het lichaam. De Master colectie wordt aangeboden in 4 verschillende pocketinterieuren. De naamsaanduiding 300, 375, 500 of 1000 staat voor het aantal pocketveren per vierkante meter. Elke matras is leverbaar in 3 hardheden namelijk soft, medium en firm. Zo kunt u de matras kiezen, die individueel is afgestemd.

In totaal beslaat het assortiment 44 verschillende matrassen. Keuze te over dus bij Eastborn. Het traagschuim assortiment is opgebouwd uit 3 soorten matrassen, namelijk de Planet, Violino en de Serena. Het traagscuim wordt ondersteund door pocketvering, talalay latex of koudschuim.

Prijzen 

Gezien de opzet van het assortiment variëren de prijzen van een Eastborn matras enorm. De matrassen bevinden zich in het midden tot hogere prijssegment.

Verkooppunten

De producten van Eastborn worden via een landelijk dekkend netwerk van slaapspeciaalzaken aangeboden. Ook is de onderneming actief op het gebied van projecten voor hotels, cruise schepen en medische instellingen.

Meer weten over een gezonde nachtrust op het Energy+ matras? Bezoek de Energy+ traagschuim matras pagina.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen