IKEA matras

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk IKEA. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van IKEA.

Inleiding over IKEA

IKEA is een van oorsprong Zweeds firma welke een uitgebreid assortiment heeft aan allerhande producten op het gebied van interieur. Ook de slaapkamer wordt hierbij niet vergeten. Het assortiment aan IKEA matrassen is diep en over het algemeen gunstig geprijsd.

Prijzen IKEA matras

Matrassen van IKEA bevinden zich aan de onderkant tot midden van de markt qua prijsstelling. Onderstaand vind u een overzicht van IKEA matrassen met de vanaf prijzen per verschillend type matras. In het overzicht worden binnenveringmatrassen en latex/foam matrassen op een rij gezet. ( Prijzen zijn basis van 90x200).

Binnenvering matrassen

De matrassen met vering verdelen uw lichaamsgewicht op een goede manier. Het neemt drukpunten weg voor een comfortabele nachtrust.

 • Jömna binnenvering matras v.a. €39,95

Het is een middelhard matras met een tijk van ongeweven polyether. Het matras bevat 102 veren per vierkant meter en heeft een dikte van 16 centimeter. 

 • Hafslo binnenvering matras v.a. €69.95

Het matras is leverbaar in een middelharde en stevige vorm. De tijk is op basis van katoen en polyether. Het heeft een dikte van 18 centimeter. 

 • Hamarvik binnenvering matras v.a. €99.95

Het matras is leverbaar in een middelharde en stevige vorm. De tijk is op basis van katoen en polyether. Het heeft een dikte van 21 centimeter. 

Pocketvering matrassen 

 • Hövag pocketvering matras v.a. €139.-

De indivudueel ingekapselde pocketveren zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Het matras is verkrijgbaar in een middelharde en stevige variant. en heeft een dikte van 24 centimeter.

 • Hyllestad Pocketvering matras v.a. €199.-

Het memoryfoam vormt zich naar je lichaam voor extra comfort. Ontworpen om maar aan een kant te worden gebruikt, Hoeft dus niet te worden gekeerd. Het matras heeft een dikte van 27 centimeter.

 • Hokkassen pocketvering matras v.a. €299.-

De drukverlagende werking zorgt voor voldoende comfort. Een zachte laag minipocketveren vormt zich naar het lichaam. het matras heeft een dikte van 28 centimeter.

 • Hesseng Pocketvering matras v.a. €399.-

5 comfortzones geven een zeer volgzame ondersteuning. Deze zones verminderen de druk op schouders en heupen. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter.

Foam matrassen 

Het schuim in de foam en Latex matrassen vormt zich naar uw lichaam, hierdoor biedt het matras optimale ondersteuning. 

 • Moshult foammatras v.a.  €79.95

De makkelijk afneembare bekleding zorgt er voor dat u het matras goed schoon kan houden. Het matras heeft een dikte van 10 centimeter.

 • Malvik foammatras v.a. €149.95

Het Malvik matras is leverbaar in een stevige en middelharde variant. De royale laag zachte vulling geeft voldoende steun aan het lichaam. Het matras kent een dikte van 14 centimeter.

 • Morgedal foammatras v.a. €229.-

Het HR-foam heeft het hele lichaam ondersteuning. Het matras is leverbaar in een stevige en middelharde variant. Dankzij de comfortzones krijgt u precieze ondersteuning op de punten waar het nodig is. Het matras kent een dikte 18 centimeter. 

Latex matrassen 

 • Matrand latexmatras v.a. €329.-

Latex laat je ontspannen door de perfecte ondersteuning. Makkelijk schoon te houden door de afneembare hoes. De comfortzones ontlasten uw heupen en schouders voor een goede nachtrust. De dikte van het matras is 18 centimeter. 

 • Myrbracka latexmatras v.a. € 429.-

Het Lamswol helpt u om een gelijkmatige temperatuur te behouden tijdens uw slaap. Het HR foam geeft het hele lichaam ondersteuning, deze is verdeeld over een aantal comfortzones. Het matras heeft een dikte van 24 centimeter.

(Let op: Prijsstelling per 1-4-2015)

IKEA matrassen test

IKEA matrassen worden regelmatig door consumentenverenigingen over de gehele wereld beoordeeld. Ook in Nederland heeft deze test plaats gevonden. Het Ikea Morgedal foammatras is in januari 2015 getest door de consumentenbond. Dit matras is onder de foammatrassen als beste uit de test gekomen.

Proefslapen op een IKEA matras

Het ongebruikte IKEA matras mag binnen negentig dagen na aankoop in de originele verpakking en met vertoon van de kassabon worden teruggebracht. Indien het matras is gebruikt en uit de oorspronkelijke verpakking is gehaald geldt een omruilgarantie.

Bent u geïnteresseerd in een prijsgunstig alternatief welke door de consumentenbond als kooptip is uitgeroepen. En wilt u geheel vrijblijvend 14 dagen geheel gratis proefslapen? Dat kan; bekijk dan eens onze Energy+ traagschuim matras pagina.

Het Energy+ matras

Uw lichaamsgewicht wordt met het Energy+ matras gelijkmatig over het oppervlakte van het traagschuimmatras verdeeld. Dit voorkomt drukpunten op uw bloedvaten, zenuwbanen en rug- en nekwervels. Daardoor gaat u minder bewegen tijdens de slaap. Zo verlaagt en voorkomt het Energy+ matras tevens rugpijn.

De in 5 zones verdeelde pocketveren zorgen voor een optimale ondersteuning. Het matras beschikt over aparte heup en schouder comfortzones. 

Klanten over het Energy+ matras. 

'Matrassen worden afgeleverd volgens de afgesproken tijd. Verpakking is top, matrassen rollen vanzelf uit en zijn goed hanteerbaar. Matrassen zelf zijn zoals beloofd ondersteunend, flexibel en makkelijk in te bewegen. Kortom een top matras voor een redelijke prijs'. ( H. Hage)

Prima service, levering volgens afspraak, maar vooral geweldige matrassen!De rugpijn van mijn man is verdwenen als sneeuw voor de zon, en ik slaap in een ruk door tot de wekker gaat. Niets dan lof dus.       ( G.T.C. van der Bilt)

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen