MediActive matras

In het MediActive matras is de juiste balans gevonden tussen comfort en drukverlaging.

Dit ultieme gevoel wordt bereikt door een bovenlaag van 7 cm soepel en drukverlagend traagschuim. Dit schuim wordt geplaatst op een 16 cm hoogwaardig High Resilience Polyurethaanschuim (koudschuim). Deze koudschuim onderlaag zorgt voor de nodige ondersteuning. De onderlaag is in een medium hardheid uitgevoerd.

Vochtregulatie

De matrashoes is gemaakt van ClimaBest vezels. Deze vochtafdrijvende stof absorbeert en verspreidt vocht over een groter oppervlak, waardoor deze sneller droogt en comfortabel aanvoelt. De bovenkant van de matrashoes is afritsbaar en mag worden gewassen.

Ventilatie en veerkracht

Het MediActive matras is een zeer luxe matras. De geprofileerde toplaag van traagschuim zorgt voor de nodige ventilatie en veerkracht. Bij elke beweging ademt het matras als het ware in en uit. Het blokjesprofiel van het traagschuim versterkt deze hoogventilerende werking nog eens extra

Drukverlagende eigenschappen

De bovenlaag van Vifit traagschuim met een dichtheid van 50kg/m³ is geprofileerd in een 7-zone blokjesprofiel. Hierdoor is het matras vrij zacht en soepel. Deze geprofileerde bovenlaag van traagschuim vormt zich extra goed naar het lichaam en verlicht hierdoor de druk op de heupen en schouders nog iets meer.

Slaapcomfort

Als optie is de traagschuim bovenlaag ook verkrijgbaar in een Ultracomfort uitvoering met een dichtheid van 65kg/m3. Deze bovenlaag zorgt voor een ideale slaaptemperatuur en optimale afvoer van lichaamswarmte. Verkoelend in de zomer, behaagelijk in de winter.  

Rugproblemen en doorligwonden

Het MediActive matras is bijzonder geschikt voor mensen met rugproblemen, met name problemen in de lage rug. Ook voor anti-decubitus (=doorligwonden) doeleinden wordt het matras ingezet. Dit in verband met een betere doorbloeding en minder druk op het lichaam.

Verkoop en distributie

De verkoop van de producten geschiedt exclusief via het internet. Door middel van een eigen netwerk van testshops kan de klant kennis maken met het matras.

Prijzen

De prijs/kwaliteitsverhouding van het matras is uitstekend. Door geen gebruik te maken van een dealernetwerk kan het matras tegen en zeer concurrerende prijs worden aangeboden.

matrassen199

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen