U bevindt zich op de website van energy-plus.info Onderstaand treft u informatie aan over het matras van het merk Perzona Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Perzona. 

Perzona matras

Perzona is een nieuw merk van Swiss Sense. Het nieuwe merk heeft zowel matrassen en boxsprings. Opvallend is het nieuwe design van de matrassen, ontworpen door Ben Hoek. Met dit model doorbreekt men de stijl van haar eigen collecties. Met het moderne en strakke design richt men zich duidelijk op een nieuwe doelgroep. 

Het Perzona matras is een 7 zone pocketveer matras. Het matras wordt afgestemd op de manier van slapen. De matrassen zijn voorzien van een Triple F foam met warmte regulerende eigenschappen. 

Het Perzona matras is leverbaar in verschillende kleuren.

Prijzen

De prijzen van een Perzona matras varieren door de verschillende soorten, en de eigen invulling die men aan het matras kan geven. Over het algemeen bevinden de Perzona matrassen zich in een midden tot hoog prijssegment. 

Ligcomfort

Echter is het ligcomfort het allerbelangrijkste bij de aankoop van een matras. De matrassen van Energy+ staan te boek als kooptip van de Consumentenbond! 

Meer weten over een gezonde nachtrust op het Energy+ matras? Bezoek de Energy+ traagschuim matras pagina.

matrassen199

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen