Bonell binnenvering matras

 
Het verenpakket van een Bonell binnenvering matras is opgebouwd uit dubbel conische 4 of 5 slagsveren.

De veren  van een Bonell binnenvering matras zijn onderling met een staaldraad aan elkaar verbonden. De draaddikte kan sterk variëren. Hoe dikker de draad, hoe stugger het binnenvering matras aanvoelt. 

(Verstelbare) bedbodem

Een Bonell binnenvering matras kan doorgaans niet op een verstelbare bedbodem worden geplaatst. Geschikte bedbodems zijn spiraalbodem, lattenbodem (mits voorzien van voldoende latten) en boxspring.

Ligcomfort van een binnenvering matras

De kern van het Bonell binnenvering matras is doorgaans stug. Om het ligcomfort te verhogen wordt deze kern van een drukverdeler en een toplaag voorzien. Verschillende materialen worden ingezet voor de drukverdeler (doorgaans vilt of jute) en de toplaag (doorgaans synthetisch schuim).

Lichaamsondersteuning

Het verenpakket van een Bonell binnenvering matras is niet onderverdeeld in verschillende zones. Het ligoppervlakte wordt vaak als hard ervaren. Met andere woorden: de slaper ligt doorgaans meer op, dan in het matras. De kans neemt hierdoor toe dat de wervelkolom haar natuurlijke vorm tijdens het slapen verliest. Ook de onderrug loopt het risico onvoldoende te worden ondersteund.

Bij het slapen op de zij is het aanpassingsvermogen van een Bonell binnenvering matras aan de schouders en de heup beperkt. In het algemeen kan worden gesteld dat de conformiteit van een Bonell binnenvering matras matig is.

Bedhygiëne

Indien de matrashoes geen vochtregulerende eigenschappen kent, dan dient de matraskern over goede tot zeer goede ventilatie-eigenschappen te beschikken. Voorkomen dient te worden dat vochtophoping kan plaatsvinden. Op dit punt scoort het Bonell binnenvering matras uitstekend.

Levensduur

Afhankelijk van de toegepaste materialen en de persoonlijke situatie van de slaper is de levensduur van een Bonell binnenvering matras meestal goed te noemen.

Prijs van een Bonell binnenvering matras

Een Bonell binnenvering matras is aantrekkelijk geprijsd.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen