Koudschuim matras

koudschuim matrasDe basis grondstof van een koudschuim matras is polyurethaan. Koudschuim matrassen kenmerken zich door en goede luchtdoorlaatbaarheid. De onregelmatige en open celstructuur van het materiaal is hiervoor verantwoordelijk. Daarnaast bieden ze een hoge vormvastheid. Voor kuilvorming hoeft u niet snel bevreesd te zijn.

(Verstelbare) bedbodem

Door de bijzonder goede elasticiteit van het materiaal is een koudschuim matras uitermate geschikt om op een verstelbare bedbodem te worden geplaatst. Geschikte bedbodems zijn spiraalbodem, schotelbodem, lattenbodem en boxspring.

Ligcomfort van een koudschuim matras

Een koudschuim matras is uiterst comfortabel. De veerkrachtige en soepele eigenschappen van het materiaal zijn hiervoor verantwoordelijk.

Lichaamsondersteuning

Een koudschuim matras past zich uitstekend aan de vormen van het lichaam aan. De natuurlijke s-curve van de ruggengraat wordt volledig gerespecteerd. Daarnaast ontvangt de onderrug voldoende ondersteuning door de juiste tegendruk. Bij het slapen op de zij is het aanpassingsvermogen van een koudschuim matras aan de schouders en de heup uitstekend. In het algemeen mag worden gezegd dat de conformiteit van een koudschuim matras hoog is.

Bedhygiëne

Koudschuim matrassen beschikken over goede tot zeer goede ventilatie-eigenschappen. De open celstructuur is hiervoor verantwoordelijk. Vochtophoping in het matras wordt hierdoor voorkomen.

Levensduur

Afhankelijk van de kwaliteit van het schuim, gaan koudschuim matrassen doorgaans lang mee.

Prijs van een koudschuim matras

Een koudschuim matras van goede kwaliteit treft u meestal in de hogere prijsklasse aan.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen