Karlsson boxsprings

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Karlsson. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Karlsson.

Waaraan moet een boxspring voldoen volgens Karlsson?

Wilt u genieten van Scandinavisch slaapgenot? Dan is een Karlsson boxspring misschien voor u een oplossing. Maar wat houd het Scandinavisch slapen eigenlijk in? Karlsson omschrijft het Scandinavisch slaapgenot als een nachtrust vol kwaliteit, ontspanning en comfort.   

Boxspring collectie van Karlsson

Karlsson heeft een uitgebreide boxspring collectie met zes verschillende soorten boxsprings. Onderstaand een opsomming van de verschillende Karlsson boxsprings.

  • Arendal
  • Silkeborg Trend
  • Silkeborg Romantisk
  • Silkeborg Modern
  • Sundsvall
  • Odense

Naast deze zes varianten heeft bij deze Karlsson boxsprings nog een paar extraatjes aan hun boxsprings toegevoegd. Zo kunt u als koper zelf beslissen of u een vlakke of een elektrisch verstelbare Karlsson boxspring wilt. Voor alle zes de varianten geldt ook een groot keuze aanbod in kleur en lengte- breedtematen van de Karlsson boxsprings.

Hoe kan ik een Karlsson boxspring kopen? 

De Karlsson boxsprings worden exclusief verkocht in een van de tachtig showrooms van Beter Bed in Nederland. Naast de verkopen in de Beter Bed winkels kunt u de boxspring en andere Karlsson accessoires ook via het internet kopen. Dit kan via de Beter Bed website en de website van Wehkamp.

Climabest Boxspring

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen