Norma boxsprings

U bevindt zich op de website van Energy+ traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Norma. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Norma.
Inleiding over Norma boxsprings

Norma is in opgericht in 1884 met de slogan: “Uw nachtrust is ons werk”. Ook al komt dit nog uit de vorige eeuw, hier wordt nog steeds naar gestreefd.  Norma boxsprings worden in Nederland ontworpen gefabriceerd en verkocht door diverse dealers verspreid over  Nederland. Dit allen heeft er voor gezorgd dat Norma nu drie boxspring modellen in zijn assortiment heeft met daarin nog veel verschillende uitvoeringen.

Boxspringset Norma Timeless

De boxspringset Timeless wordt uitgevoerd in acht varianten en kenmerkt zich doormiddel van het lagen-slapen systeem. Het lagen-slapen systeem bestaat uit een boxspring, een matras en een matrastopper. De vering van deze boxspring zitten diep in het matras waardoor deze de contouren van uw lichaam volgt. De boxspring varianten van het model Timeless zijn:Entrada, Volant, Flow, Vlak, Elektrisch, Sorrento, Style, en Select. Elke Timeless boxspring is te verkrijgen in een niet-elektrische of elektrische uitvoering.

Boxspringset Norma Nordic Explore

De boxspring Nordic Explore wordt uitgevoerd in twee varianten en kenmerkt zich doormiddel van zijn ventilerend kwaliteiten. Naast het slaapcomfort is de Nordic Explore boxspring een uniek stukje design. De Norma boxspring Nordic Explore varianten zijn: Deco en Functional. Zoals de naam het al weggeeft, richt de Deco zich op design en Functional op functionele eigenschappen. Voor alle Nordic Explore boxsprings zijn nog verschillende keuze mogelijkheden zoals: elektrisch/niet-elektrisch, type hoofdboord, type matras en type topper.

Boxspringset Norma Single for 1

De boxspring Single for 1 wordt uitgevoerd in drie varianten en kenmerkt zich doordat het een éénpersoons boxspring is. De Single for 1 is uitvoerbaar in een elektrische en niet-elektrische uitvoering. Een compleet Single for 1 model bestaat uit een boxspring, matras, matrastopper, hoofdboord en potenset. Ook de Single for 1 kent een Deco en Functional uitvoering. De Norma boxspring Single for 1 varianten zijn: Extend, Sorrento en Topic. De Extend richt zich op het slaapcomfort. De Sorrento focust zich op een strak design. De boxspring Topic combineert slaapcomfort en een strak design.

Climabest Boxspring

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen