Artrose

Bij artrose raakt het kraakbeen beschadigd. Kraakbeen is flexibel en zacht weefsel wat tussen de verbindingen van uw botten zit. Door kraakbeen kunnen botten soepel bewegen met elkaar. Wanneer kraakbeen beschadigd bewegen de botten direct langs elkaar wat hevige pijn kan veroorzaken. 

Hoe ontstaat artrose?

artrose

Atrose kan individueel op zichzelf voorkomen, maar kan ook ontstaan wanneer u zwakke gewrichtsbanden heeft of een gewrichtsontsteking heeft gehad. Bij vele vormen van reuma is het verouderingsproces de aanleiding, bij artrose is dit niet. Artrose kan bij alle gewrichten in het lichaam ontstaan.

Matras bij artrose

Wanneer u last heeft van artrose moet u bij het kopen van een matras letten op een aantal punten. Het belangrijkste punt is het verminderen van drukpunten op de gewrichten. Wanneer het lichaamsgewicht meer over het matras verdeeld wordt zullen de gewrichten meer rust krijgen terwijl u slaapt. 

Energy+ matras bij artrose

Het Energy+ matras bestaat uit 5 zone pocketveren met een toplaag van 5 centimeter dik Vifit traagschuim. De pocketverien geven het lichaam ondersteuning op de plekken waar dit nodig is. Het traagschuim zorgt ervoor dat het matras zich naar uw lichaam aanpast en het gewicht verdeeld wordt. Door het traagschuim krijgen uw gewrichten de rust die ze 's nachts nodig hebben. Wilt u het allerbeste resultaat? Dan kiest u voor BlueFlex UltraComfort traagschuim  (+€49,95).

Video: Energy+ slaper Agnes Burghoorn over het matras

"Energy+ geeft de gelegenheid om het matras een periode uit te proberen, dit is voor mij erg belangrijk aangezien ik artrose heb."

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen