Astma

Anti allergisch matras, geen huisstofmijt
Veel mensen die last hebben van astma hebben dit in combinatie met een allergie voor huisstofmijt. Huisstofmijten bevinden zich overal in uw huis, en in hoeverre u dit ook zal willen, deze beestjes zijn niet weg te krijgen. Echter is het wel mogelijk om de mijten zo min mogelijk kans te geven om zich te nestelen in uw matras, bank en stoelen.

Astma en een matras

Wanneer u last heeft van deze allergie is het belangrijk dat u op zoek gaat naar een anti-allergisch matras. In bijna alle gevallen is het niet het matras wat anti-allergisch werkt. Maar de hoes die om het matras zit. Vaak zijn dit hoezen die nog om de bestaande tijk van het matras zitten. Dit zijn hoezen die huisstofmijt en huisstofmijt uitwerpselen neutraliseren of de huisstofmijt tegenhouden om in het matras te gaan. 

Het Energy+ matras bij astma

Het Energy+ matras kun u uitrusten met de slimme Climabest Protector. De Climabest Protector is voorzien van de Purotex technologie. Deze technologie bestaat uit miljoenen kleine probiotica in de hoes die werken wanneer u slaapt. Wanneer er wrijving ontstaat (wanneer u draait 's nachts) gaan de probiotica werken en neutraliseren ze de uitwerpselen van huisstofmijten die de allergische reacties bij u geven. Door deze technologie blijft het matras volledig anti-allergisch. Eenmaal in het kwartaal dient u deze hoes uit te wassen op 30 graden zodat het zijn anti-allergische werking blijft behouden. 

Wilt u meer weten over het Energy+ matras en de Climabest Protector? Kijk dan op de matras pagina.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen