Discusdegeneratie

Discusdegeneratie kan voor veel pijn in de onderrug zorgen. Bij discusdegeneratie verslijten de tussenwervelschijven in de onderrug. Het verslijten gebeurt meestal door de jaren heen maar het kan ook andere oorzaken hebben. Doordat de tussenwervelschijven verslijten ontstaat er een instabiliteit wat leidt tot beweeglijkheid van de wervelschijven. 

Wat is het gevolg van discusdegeneratie? 

De pijn die u krijgt van discusgeneratie voelt u vooral na zware lichamelijke inspanning of een lange tijd in dezelfde houding. De pijn voelt u in het begin meestal in het midden van de lage rug terwijl het later uit kan stralen naar de billen en achterkant van de bovenbenen. Discusgeneratie veroorzaakt hevige pijn, wat negatief op het slapen kan werken. Het is de bedoeling dat u overdag normaal blijft bewegen en zo veel mogelijk normale activiteiten te doen. 's Nachts zullen de wervels moeten herstellen, echter lukt dit niet altijd omdat er door de pijn slecht wordt geslapen

Wat is een goed matras bij discusgeneratie?

Een goed matras bij discusgeneratie moet er voor zorgen dat het drukverlagend werkt. De wervelkolom moet ik een perfecte houding komen te liggen zodat de wervels beter kunnen herstellen wanneer u slaapt. Als de wervelkolom in de juiste houding komt te liggen zullen klachten kunnen worden verlicht.

Het Energy+ matras bij discusgeneratie

Het Energy+ matras heeft een basis van pocketveren met een traagschuim toplaag. De traagschuim toplaag vormt zich naar uw lichaam, op deze manier is het matras drukverlagend en zal uw ruggenwervel op een rechte anatomische manier te liggen. Uw spieren zullen tijdens uw slaap meer ontspannen en dit zal het herstel van de wervels bevorderen. De Climabest Protector zorgt voor een optimale ventilatie en heeft een anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het Energy+ matras zeer geschikt bij discusgeneratie. 

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen