Fibromyalgie

Fibromyalgie is een vorm van reuma. Fibromyalgie veroozaakt chronische pijn, stijfheid en vermoeidheid. Bij fibromyalgie is net als bij veel reuma varianten de oorzaak onduidelijk. Er zijn wel verschillende theorieën over de oorzaken van fibromyalgie. Zo zijn er theorieën over aansturing vanuit de hersenen, het mechanisme waarmee prikkels uit de buitenwereld worden opgevangen en verwerken van pijnprikkels. 

Matras bij fibromyalgie fybromyalgie

Een goed matras bij fibromyalgie is een matras wat uw lichaam optimaal ondersteund. Ook is het belangrijk dat het matras de druk op uw pijnlijke drukpunten wegneemt. Ook is een goed ventilerend en vochtverwerkend matras een vereiste aangezien fibromyalgie gepaard gaat met ontstekingen. 

Energy+ matras bij fibromyalgie

Het Energy+ matras is opgebouwd uit 5 zone pocketveren met een toplaag van Vifit traagschuim. De pocketveren geven het lichaam ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Het traagschuim zorgt ervoor dat het matras zich naar uw lichaam aanpast en het gewicht verdeeld wordt. Doordat uw lichaamsgewicht over het hele matras wordt verdeeld zijn er geen drukpunten meer op pijnlijke plekken. 

Het Energy+ matras kunt u uitrusten met de Climabest Protector. Deze unieke matrasbeschermer is door de Adaptive en Purotex technologie zeer geschikt voor fibromyalgie patienten. De matrasbeschermer is volledig anti-allergeen en heeft een uitstekende vochtverwerking.

Blog: Huub Fest probeerde het Energy+ kussen

Huub heeft fibromyalgie en heeft o.a. last van pijnlijke pezen en spieren over het hele lichaam. Hij gaf zijn review over het Energy+ kussen

Elk kussen is anders en dus wennen, maar binnen tien minuten was ik totaal gewend aan dit kussen. Merkte gelijk dat het druk verlagend werkte. Welke slaaphouding ik ook nam, het hoofd en nek holte werden prima ondersteund. Ik merkte gelijk ontspanning in mijn hoofd, nek en schouders.

Lysanne van Lysanneleeft.nl over Energy+ 

Lysanneleeft.nl is een blog van Lysanne over leven met fibromyalgie. Lysanne zei het volgende over Energy+ 

Het is denk ik ook een kwestie van gewenning, maar laatst probeerde ik weer een keer op mijn oude te slapen, maar halverwege de nacht pakte ik deze er weer bij. Jep, ik ben verliefd. Hij ligt gewoon heerlijk!

Kijk voor meer informatie op de Energy+ traagschuim matras pagina.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen