Hernia

Bij acute rugpijn is er slechts bij 5% sprake van een hernia. Dat deze hernia spontaan geneest is groot. Toch is het bij één op de vier mensen noodzakelijk om een operatie uit te voeren. Er zijn meerdere oorzaken van een hernia. Zo heeft 50% van de gevallen een aangeboren zwakte van het discusweefsel. Ook een plotselinge draaibeweging en het vertillen of verschuiven kan een oorzaak zijn. 

Een goed matras bij een hernia 

… is ondersteunend voor uw rug en verdeeld de druk op de wervels en tussenschijfwervels. 

Energy+ matras bij een hernia

… ondersteund het lichaam op de juiste manier. Hierdoor neemt de druk op het wervelkolom af, wat de nachtrust aanzienlijk zal verbeteren. 

Energy+ matras bij hernia

Het Energy+ matras is een medisch matras welke uw gewrichten en ruggengraat in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Tijdens u slaap beweegt u hierdoor vele malen minder. Het Energy+ matras is opgebouwd uit traagschuim en pocketvering. Het matras is drukverlagend en zorgt voor een optimale ventilatie. Bij het matras krijgt u de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking.

Jolanda van Gool over het Energy+ matras

Mijn vriend heeft 3 keer een hernia gehad. En hij heeft het meeste baat bij een hard matras, bij Energy+ was dit gewoon mogelijk.

 

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen