Ischias

Ischias is een zenuwpijn die via de rug naar uw been doorloopt. Dit is een pijn in de grote beenzenuw, de langste zenuw van het lichaam. De oorzaak van deze druk vloeit voor uit overbelasting of door langdurig een verkeerde beweging maken. 

Wat zijn de gevolgen van ischias?…

… Door de druk die uitgeoefend wordt op de tussenwervelschijven verliest het zijn oorspronkelijke structuur en stevigheid waardoor er beschadigingen kunnen worden opgelopen. De druk die op de zenuwwortel wordt uitgeoefend zorgt voor een branderig gevoel en kan zelfs leiden tot verlammingen. Ischias is vaak een gevorderd stadium van lumbago of een hernia.

Een goed matras bij ischias…

… zorgt voor een verlaging van de druk op de ischiaszenuw wanneer uw lichaam in de anatomische correcte houding slaapt. Hierdoor kunnen rug- en zenuwpijnen worden verminderd wat leidt tot een goede nachtrust. 

Energy+ matras bij ischias

Het Energy+ matras is een medisch matras wat gemaakt van traagschuim en pocketvering. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam in de juiste positie ligt tijdens uw slaap. Ook zal u tijdens uw slaap minder bewegen. Het Energy+ matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en kan worden uitgerust met de ClimaBest Protector. Dit zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het Energy+ matras zeer geschikt bij ischias.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen