Lumbago

Lumbago is de benaming die wordt gebruikt voor milde of hevige pijn in de onderrug. Lumbago wordt ook wel lendenverschot, spit of lage rugpijn genoemd. De pijn bevindt zich tussen de billen en de onderste ribben en het kan uw beweging flink belemmeren. 

Wat is de oorzaak van lumbago?

rugklachten

Lage rugpijn komt erg veel voor, van de tien personen krijgen zes tot negen personen een keer last van lage rugpijn. De voornaamste oorzaak van lumbago is meestal overbelasting. Echter kan lumbago ook veroorzaakt worden door een verkeerde beweging, verkeerd of te zwaar tillen, voortdurend in een gedraaide houding zitten, overgewicht en het blootgesteld worden aan lichaamstrillingen. De pijn bij lumbago ontstaat doordat er kleine beschadigingen aan pezen, spieren of tussenwervelschijven zijn. Deze pijn kan acuut of chronisch zijn. 

Wat is een goed matras bij lumbago?

Het is noodzakelijk dat uw rug de rust krijgt die nodig is om te herstellen van de lage rugpijn. Uw rug zal alleen volledig ontspannen als het in een correcte houding ligt 's nachts. Het matras moet uw zwaardere en uitstekende punten (heupen en schouders) iets in het matras laten zakken zonder dat er drukpunten ontstaan. Op deze manier zal het matras uw hele lichaam ondersteunen. Wanneer uw lichaam de goede houding aanneemt hebben uw spieren meer ruimte om te ontspannen 's nachts. 

Het Energy+ matras en lumbago

Het Energy+ matras is een matras wat al veel mensen geholpen heeft met rugklachten. Het is een matras wat bestaat uit een basis van pocketveren met een traagschuim toplaag. Doordat het traagschuim zich aanpast aan de houding van uw lichaam ligt u altijd in een juiste anatomische slaaphouding waardoor uw spieren meer zullen ontspannen 's nachts. De Climabest Protector zorgt voor een optimale ventilatie en heeft een anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het Energy+ matras zeer geschikt bij lumbago.

"Ik kan er een lang verhaal over gaan vertellen maar dat doe ik niet. Dit matras voldoet aan alle verwachtingen. Probeer hem uit en je zult er geen spijt van krijgen. Mijn rugklachten zijn verdwenen en daar ben ik super blij mee."

Arjen Beijerman 
Energy+ slaper

Klantenvideo: Energy+ bij Rugklachten.

Koen van Kerkhoven 41 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

matrassen199

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen