Medisch matras

Het is vaak lastig om een nieuw matras te kopen. Waar moet u nu op letten en wat is goed voor u? Redenen om een nieuw matras te kopen zijn vaak een slechte nachtrust, vervanging of lichamelijke klachten. Bij een slechte nachtrust en vervanging baseer je je keuze op een andere manier dan wanneer u een nieuw matras gaat kopen omdat u lichamelijke klachten heeft

Matras bij lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten zijn voor ieder persoon identiek. Bij lichamelijke klachten is het verstandig om voor een stevig matras te kiezen. Wanneer er een te slap matras gekocht wordt krijgt het lichaam niet de ondersteuning die het nodig heeft op de pijnlijke plekken. Wanneer er een te hard matras gekocht wordt kan het matras oncomfortabel aanvoelen en dit kan gevolgen hebben op uw slaapgedrag. Bij de meeste lichamelijke klachten komt u uit op een matras van traagschuim of pocketveren. Deze 2 soorten matrassen geven een goede ondersteuning van het lichaam en zorgen ervoor dat lichamelijke klachten verminderen. Ook zal u een betere nachtrust krijgen doordat uw botten en spieren meer kunnen ontspannen. 

Energy+ als medisch matras

Het Energy + matras is een matras wat bestaat uit 5 zone pocketveren in combinatie met een traagschuim toplaag. De 5 zone pocketveren zorgt voor een optimale ondersteuning waar dit nodig is. De traagschuim toplaag zorgt ervoor dat het matras zich volledig aanpast aan uw lichaam en dat het gewicht verdeeld wordt over het gehele matras. Door de opbouw van het Energy+ matras is het uiterst geschikt als medisch matras en verminderd het lichamelijke klachten.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen