Obesitas matras

Indien u meer dan 120 kilo weegt dan is het Energy+ matras voor u een passende oplossing. Het Energy+ matras is tevens te verkrijgen als harde variant, welke voorziet in uw behoefte. Wanneer u zou kiezen voor een standaard traagschuim matras dan zal de drukverlagende functie van traagschuim niet efficiënt genoeg zijn. 

Wat is obesitas?obesitas

Obesitas wordt ook wel overgewicht of zwaarlijvigheid genoemd. Wanneer u (extreem) overgewicht heeft kan dit nadelig zijn voor uw gezondheid. Obesitas ontstaat door een verstoorde energiebalans. Dan krijgt u via eten en drinken meer calorieën binnen dan er verbrandt worden. Als dit sporadisch gebeurt heeft dit geen directe invloed op uw gewicht. Gebeurt dit echter vaker, dan worden de overbodige calorieën omgezet in vetweefsel. Obesitas hangt dus niet alleen samen met ongezond of te veel eten, maar ook met weinig beweging. Andere oorzaken zijn erfelijkheid of stofwisselingsziektes. Eet- en beweeggedrag, opvoeding en gewoonten blijven de belangrijkste oorzaken van obesitas. 

Welk matras bij obesitas?

Veel matrassen die aangeboden worden zijn standaard niet geschikt voor mensen met overgewicht. De levensduur, effectiviteit van het matras en het comfort worden drastisch verminderd wanneer het matras niet geschikt is voor uw gewichtsklasse. Vraag dus altijd na of er een matras is wat geschikt is voor uw lichaamsklasse zodat ook uw lichaam de rust en ondersteuning krijgt wat het nodig heeft.

Het Energy+ matras bij obesitas

Het Energy+ matras is te verkrijgen in een speciale hardere variant. De pocketveren en het traagschuim zijn steviger dan bij de normale (soepele) variant van het matras. De pocketveren geven u de ondersteuning op de plekken waar dit nodig is en het stevigere traagschuim past zich volledig aan aan uw lichaam en verdeeld uw gewicht over het hele matras. Hierdoor is het Energy+ matras ook uiterst geschikt voor mensen boven de 120 kg. Na het plaatsen van uw bestelling vragen we u naar uw persoonlijke eigenschappen. Op basis hiervan zullen we voor u het Energy+ matras in de harde variant uitleveren.

Video: Energy+ slaper Jolanda van Gool over het matras

"Mijn vriend heeft het meeste baat bij het harde Energy+ matras. Dit ook aangezien we iets forser zijn dan de gemiddelde Nederlander."

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen