Reuma

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De aandoening reuma kan niet ontstaan uit een ongeval. Met reuma dient men de hele dag rekening te houden. Voldoende rust nemen is een van de belangrijkste acties die ondernomen moet worden om zo weinig mogelijk bijwerkingen van reuma te krijgen. 

Het voldoende rust nemen is niet alleen overdag van belang, maar ook 's nachts. Wanneer u een reumatische aandoening heeft is het belangrijk om een goede nachtrust te hebben. Wanneer u lichamelijke klachten van reuma ervaart is het noodzakelijk om te letten op uw houding en beweging, zowel overdag als 's nachts. 

Matras bij reuma

Er bestaat niet zoiets als 'een beste matras bij reuma'. De klachten van reuma zijn bij ieder persoon verschillend en dat is ook de keuze voor een matras. Wel is het belangrijk om bij de keuze van het matras op een aantal cruciale punten te letten.

  • Ondersteuning: Geeft het matras voldoende ondersteuning? Wordt het lichaam volledig ondersteund?
  • Gebruiksgemak: Kunt u makkelijk draaien op het matras? Ligt het matras prettig?
  • Eigenschappen: Op welke manier voert het matras vocht af? Ventileert het matras voldoende?

Energy+ matras bij reuma

Het Energy+ matras is een matras wat bestaat uit een basis van pocketveringen met een traagschuim toplaag. De pocketveringen bestaan uit 5 zones waardoor het lichaam ondersteuning krijgt op de plekken waar dit nodig is. Door de Vifit traagschuim toplaag vormt het matras zich naar uw lichaam. U zult minder draaien in uw slaap en daardoor krijgen uw spieren meer rust. Het gewicht van uw lichaam wordt verdeeld over het hele matras waardoor drukpunten op bloedvaten, spieren en gewrichten verminderd wordt. 

BlueFlex UltraComfort traagschuim. 

Het BlueFlex UltraComfort traagschuim is mede ontwikkelt voor medische redenen. Het BlueFlex UltraComfort schuim is uitgerust met een soortelijk gewicht soft (SG50) kwaliteit. Dit traagschuim geeft veel ondersteuning en ligt zeer prettig. 

Video: Energy+ slaper Agnes Burghoorn over het matras

"Energy+ geeft de gelegenheid om het matras een periode uit te proberen, dit is voor mij erg belangrijk aangezien ik artrose heb."

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen