Rugklachten

Rugpijn kan uw nachtrust flink verstoren. Door de pijn in uw rug lijkt comfortabel in bed liggen onmogelijk. Het Energy+ matras is voorzien van een Vifit traagschuim toplaag. Deze toplaag zorgt voor een optimale ondersteuning van uw rug. Het traagschuim stelt zich volledig in op uw lichaam en zorgt ervoor dat de rugpijn minimaal is. 
rugklachten matras

De oorzaak van rugpijn is moeilijk te achterhalen. Het maken van een verkeerde beweging of overbelasting zijn de meest voorkomende oorzaken van rugpijn. Bijna iedereen heeft wel eens last van zijn rug, in totaal krijgt meer dan 80% ooit te maken met pijn in de onderrug. Maar niet alleen verkeerde bewegingen en overbelasting zijn oorzaken van rugpijn. Ook een slechte lig-, zit- of stahouding kan rugklachten veroorzaken. Een slechte lichamelijke conditie, veel autorijden, stress, zwangerschap en overgewicht verhogen de kans op rugklachten aanzienlijk. 

Als u eenmaal last heeft van uw rug is het lastig om er snel vanaf te komen. Rugklachten kunnen zo maar een maand aanhouden. Wanneer u langer dan 3 maanden last heeft van uw rug wordt er gesproken van chronische rugpijn. Voor rugpijn geldt de eeuwenoude leus: Voorkomen is beter dan genezen. 

Blijf voldoende bewegen

Voldoende blijven bewegen is een vereiste wanneer u rugklachten wilt voorkomen. Voor een goed werkende rug moeten de rugspieren, tussenwervelschijven en gewrichtsbanden in harmonie met elkaar samenwerken. Ook worden de spieren in uw rug zwakker naarmate u minder beweegt. De rug zal dan meer moeite hebben met het opvangen van een onverwachtse klap in de vorm van een verkeerde beweging. 

Het Energy+ matras bij rugklachten.

De toplaag van Energy+ is van traagschuim. Traagschuim past zich aan aan uw lichaam. De ruggengraat zal op deze manier altijd recht liggen. Veel klanten van Energy+ geven in de reviews aan dat ze na het kopen van een Energy+ traagschuim matras minder last hebben van rugklachten zowel gedurende de nacht als overdag. 

"Ik kan er een lang verhaal over gaan vertellen maar dat doe ik niet. Dit matras voldoet aan alle verwachtingen. Probeer hem uit en je zult er geen spijt van krijgen. Mijn rugklachten zijn verdwenen en daar ben ik super blij mee."

Arjen Beijerman 
Energy+ slaper

Klantenvideo: Energy+ bij Rugklachten.

Koen van Kerkhoven 41 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

Bekijk de 1443 reacties van Energy+ slapers op onze Trustpilot pagina. 

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen