Spondylolyse

Bij spondylolyse heeft men last van lage rugpijn. De oorzaak hiervan is een stressfractuur in één van de wervels in het wervelkolom. Wanneer de stressfractuur de stevigheid van het wervelkolom dermate verzwakt dat het niet in staat is om de juiste positie te behouden, kunnen de wervels gaan verschuiven. 

Wat zijn de klachten bij spondylolyse?

De klachten van spondylolyse zijn doorgaans hetzelfde als bij een hernia. Men ondervindt voornamelijk pijn in de onderrug en bekken. Deze pijn kan zich uitstralen naar de heupen. Hierdoor kan hoesten of niezen al voor veel pijn zorgen doordat het de druk op het wervelkolom verhoogt.

Een goed matras bij spondylolyse...

… ondersteund het lichaam op de juiste manier. Hierdoor neemt de druk op het wervelkolom af, wat de nachtrust aanzienlijk zal verbeteren. 

Energy+ matras bij spondylolyse

Het Energy+ matras is opgebouwd uit traagschuim met pocketvering. Deze combinatie zorgt ervoor dat het lichaam in haar natuurlijke, anatomisch correcte, positie zal laten rusten. Door het traagschuim zal u ook minder vaak bewegen tijdens het slapen. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en kan worden uitgerust met de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het Energy+ matras bij spondylolyse zeer geschikt.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen