Een geschikt matras voor een buikslaper

Het slapen op de buik is een slechte houding. Slechts een klein deel van de bevolking is een buikslaper. Het hoofd is hierbij tot het uiterste gedraaid om te kunnen ademen. De nek ligt hierbij de hele nacht in een onnatuurlijke houding wat nekklachten kan veroorzaken. Ook de doorbloeding wordt hierdoor verslechterd waardoor hoofdpijn of erger het gevolg is.  

Waar op letten bij het kiezen van een geschikt matras?

Het slapen op de buik zorgt voor een uitholling in de onderrug (hyperlordose). Hierdoor kan men wakker worden met een stekende pijn. Om dit te voorkomen biedt een harder matras de oplossing. Deze voorkomt dat er een uitholling plaats kan vinden. Een andere manier om dit te voorkomen is het plaatsen van een kussen onder de lage buikstreek en uw bekken.

Waarom een Energy+ matras?

Het Energy+ matras is er in twee varianten, soepel en steving, die tijdens het bestelproces geselecteerd kunnen worden. Voor buikslapers wordt daarom de stevige variant aangeraden. De toplaag van Vifit traagschuim zorgt voor een hoog aanpassingsvermogen en een uitstekend ligcomfort. 

Reacties op Trustpilot over het Energy+ matras en rugklachten 

´We zijn zeer tevreden over ons nieuwe matras, We genieten opnieuw van een zorgeloze nachtrust, en staan uitgerust op. ´s Morgens geen rugklachten meer. Hadden we dit geweten, dan hadden we deze aankoop al veel eerder gedaan.´ ( G Georges )

´Geen rusteloze nachten meer en opstaan zonder spierpijn, voor eerst na jaren uitgerust wakker worden zonder nek en schouderklachten.´( Wendy de Best-Wisman )

Het Energy+ traagschuim kussen voor buikslapers

traagschuim kussenOmdat een buikslaper op zijn buik ligt heeft deze veelal baat bij een dunner kussen. Een dik kussen zorgt voor een onaangename houding van de nek. Het Energy+ kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een buikslaper kan dus de hoeveelheid vlokken naar eigen wens vullen.

matrassen199

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen