Een geschikt matras voor een rugslaper

Het slapen op de rug wordt gezien als de meest ideale slaaphouding. Dit omdat het gehele lichaamsgewicht van de rugslaper wordt verdeeld.  

Aandachtspunten bij het kiezen van een geschikt matras

De drukpunten van een rugslaper liggen voornamelijk bij de schouders, billen en heupen. Een goed matras voor een rugslaper moet deze drukpunten kunnen opvangen en ondersteunen. De rugslaper heeft daarom een matras nodig die de contouren van het lichaam kan opvangen waardoor de ruggengraat in een rechte lijn kan liggen. Dit voorkomt nek- en rugklachten. 

Waarom een Energy+ matras?

De toplaag van het Energy+ matras bestaat uit Vifit traagschuim wat zorgt voor een hoog aanpassingsvermogen en een uitstekend ligcomfort. In combinatie met de pocketvering welke uit 5-zones bestaat wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld. Dit voorkomt drukpunten op de zenuwbanen, bloedvaten en nek- en rugwervels. Het gevolg hiervan is dat u minder beweegt tijdens de slaap. Hiermee voorkomt en verlaagt het Energy+ matras nek- en rugpijn.

Koen van Kerkhoven over het Energy+ matras

41 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

Reacties op Trustpilot over het Energy+ matras en rugklachten 

`De twee weken proefslapen zijn me geweldig bevallen. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk afgenomen en ik ga met veel plezier naar bed.´ ( Hanny Vermeulen )

`Wegens aanhoudende rugklachten hier uitgekomen en ik was meteen verkocht na het proefslapen. Ik slaap weer als een blok. Voor mij geen ander meer.´ ( Paul van de Pol

Het Energy+ traagschuim kussen voor rugslapers

traagschuim kussenOmdat een rugslaper op zijn rug ligt heeft deze veelal baat bij een dunner kussen. Het Energy+ kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een rugslaper kan dus de hoeveelheid vlokken naar eigen wens vullen.

matrassen199

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen