Een geschikt matras voor een zijslaper

Het merendeel van de bevolking slaapt graag op zijn of haar zij. Doordat veel matrassen onvoldoende steun bieden voor zijslapers wordt een deel van de bevolking wakker met pijn in de rug of nek. Een matras die geschikt is voor zijslapers biedt hierbij de oplossing. 

Aandachtspunten bij het kiezen van een geschikt matras

De drukpunten van een zijslaper liggen voornamelijk bij de schouders, heupen en onderbenen / knieën. Een geschikt matras voor een zijslaper moet deze drukpunten kunnen opvangen en ondersteunen. Ook de smallere lichaamsdelen als de taille moeten opgevangen worden om een onevenwichtige ruggengraat te voorkomen. Een zachtere matras kan deze contouren opvangen en ondersteunen. 

Waarom een Energy+ matras?

Het Energy+ matras heeft al veel mensen geholpen met verschillende rug- en nekklachten. De 5-zone pocketvering zorgt voor een optimale drukverdeling. Door deze zones worden de contouren opgevangen en ondersteund. De toplaag van Vifit traagschuim zorgt voor een hoog aanpassingsvermogen en een uitstekend ligcomfort. 

Reacties op Trustpilot over het Energy+ matras en rugklachten 

´De klachten zijn weg: slecht slapen, pijn in de rug bij het wakker worden. We hadden geen 10 dagen nodig om te beoordelen of we dit matras wel zouden nemen. Ook onze vragen bij de aanschaf van dit matras en later toen we matras thuis kregen, werden duidelijk naar ons toe beantwoord. Service is top.´ ( JJM Gotink )

´Ik kon niet slapen door pijn (na hernia operatie) en met dit matras ging het meteen een stuk beter, omdat je rug goede steun krijgt.´ ( Mevrouw Folmer

Het Energy+ traagschuim kussen voor zijslapers

traagschuim kussenDoordat een zijslaper op zijn schouder ligt komt de nek in een scheve positie te liggen. Het Energy+ kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een zijslaper heeft baat bij een vollere kussen zodat de ruggenwervels in één rechte lijn liggen.

matrassen199

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen