V.a. 199 bent u al in het bezit van het Energy+ matras

Bij Energy+ koopt u via het internet direct bij de fabrikant. Dit levert al snel 60% voordeel op. Daarnaast maken wij geen gebruik van dure winkels, een kostbaar dealer netwerk of geldverslindende tv reclames. Met Energy+ kiest u altijd voor uw eigen portemonnee. 

 

14 dagen vrijblijvend uitproberen

De praktijk leert dat u pas na enkele weken weet hoe een bed echt ligt!

Ga daarom eerst 14 dagen vrijblijvend uitproberen op een Energy+ matras. Op onze kosten. Thuis in uw vertrouwde omgeving. U betaalt pas als u de bestelling wilt behouden.

En bent u om welke reden dan ook niet tevreden over het matras, dan vult u tijdig de ophaalopdracht in. De geleverde matras, bedbodem en kussen worden dan weer gratis bij u opgehaald.

Lees meer over de spelregels van het 14 dagen vrijblijvend uitproberen bij Energy+.

Spelregels van de Energy+ thuistest

 • De 14 dagen thuistest stelt de klant in staat zonder aankoopverplichting gratis kennis te maken met de producten en diensten van Energy+. De kosten van leveren, ophalen of omruilen van de geleverde producten zijn voor rekening van Living Comfort.
 • De thuistest wordt automatisch aangevraagd door het ingeven van een bestelling via één van de Living Comfort websites: Energy+, MediActive, TotalFit, Matrastopper, ClimaBest Boxspring of BabyMatras.
 • De geleverde goederen zijn altijd nieuw en onderhevig aan fabriekscontrole.
 • Een vooruitbetaling door de klant is niet noodzakelijk. De rekening ontvangt de klant op de dag dat de bestelde goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. Living Comfort behoudt het recht deze betalingsconditie te wijzigen. De klant wordt hiervan per e-mail of telefonisch in kennis gesteld waarbij de mogelijkheid wordt geboden de bestelling te annuleren.
 • De slaap thuistest start één dag nadat de goederen zijn geleverd en eindigt 14 dagen later.
 • Indien de klant de goederen wenst te behouden, dan hoeft de klant geen actie te ondernemen. De koop is definitief als de klant binnen de 14 dagen proefslaap termijn niet reageert. De koop vindt plaats onder de algemene voorwaarden van Living Comfort. Indien de klant de bestelling BTW vrij wenst te ontvangen dan verwelkomen wij de klant graag bij het LivingComfort Zorgplan
 • De klant kan kiezen de gehele zending retour te sturen of alleen de goederen die niet bevallen.
 • Een bericht tot ophalen of omruilen van de zending of delen daarvan dient via het ophaal- en omruilformulier te worden gemeld. De melding dient binnen de 14 dagen proefslaap termijn te worden gedaan.
 • Op het ophaal-en omruilformulier kan de gewenste ophaal- of omruildatum worden aangeven. Indien geen voorkeurdatum wordt gemeld, zal de vervoerder binnen 1 werkdag contact met de klant opnemen voor het maken van een afspraak.
 • De goederen mogen worden uitgepakt en gebruikt. Van de klant wordt verwacht dat de producten niet worden blootgesteld aan gebruik waarvoor deze niet zijn bestemd. Schade ontstaan aan goederen door (afwijkend) gebruik, en/of onvoldoende zorg zal bij annulatie van de opdracht op de klant worden verhaald.
 • Goederen die de klant retour wenst te sturen moeten in de oorspronkelijke plastic verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, transportklaar bij de voordeur aan de vervoerder worden aangeboden. Het gebruik van de kartonnen doos van het matras is daarbij niet nodig. Indien de plastic verpakking niet meer voorhanden is, dient de klant zelf voor een deugdelijke verpakking te zorgen. Wanneer de producten niet deugdelijk zijn verpakt zal de vervoerder deze niet in ontvangst nemen. De extra kosten die hieruit voortvloeien en schade ontstaan aan de producten door een ondeugdelijke retourverpakking zal aan de klant in rekening worden gebracht.

Herroeping

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring via de pagina ophalen/omruilen op onze website op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.
U kunt ook gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF) te mailen naar ophalingen@livingcomfort.nl. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Nadat wij bovenstaande gegevens van u hebben ontvangen wordt het ophalen of omruilen voor u in werking gezet. Binnen 1 werkdag nemen wij telefonisch contact met u op voor de definitieve ophaal- of omruildatum.

LET OP! Het terugsturen van kleingoed moet ook aangemeld worden via het ophaalformulier. Deze producten worden niet door ons opgehaald maar kunt u zelf gratis versturen naar:

The Select Comfort Company B.V.
Antwoordnummer 1641
8440 WB Noordwolde (NL)

Tot 365 nachten gratis thuis proefslapen

Neem voldoende nachten de tijd om uw lichaam aan het matras of de boxspring te laten wennen en omgekeerd. De eerste 14 nachten zijn daarbij bepalend. Maar ook na deze periode kan uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie veranderen. U wenst na een maand of 6 net iets zachter of harder te liggen. Of een onverwachte hernia dient zich na 9 maanden aan. Zaken waar u bij de aanschaf van een matras geen rekening mee houdt. 

12 maanden gratis omruilen

Daarom biedt LivingComfort op al haar matrassen en boxsprings gratis 365 nachten gratis thuis proefslapen aan. Wanneer na enkele maanden blijkt dat uw matras toch niet (meer) bij uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie past dan is er geen man overboord. Dan wordt de matraskern, “het binnenste” van het matras, gratis omgeruild voor het juiste exemplaar.

Bekijk de volledige voorwaarden van het 12 maanden gratis omruilen

 • De omruilgarantie is van toepassing op uitsluitend hetzelfde type matraskern. Er wordt hierbij geen matrasmaat uitgesloten. De klant kan alleen omruilen binnen dezelfde maatvoering. Het is dus niet mogelijk om een 2-persoons matraskern om te ruilen voor 2 1-persoons matraskernen of voor een kleinere of grotere matraskern.
 • De aanspraak op omruilgarantie dient de koper in te dienen via het daarvoor bestemde ophaal- en omruilformulier. Dit formulier vindt u op de website onder klantenservice.
 • De omruilgarantieperiode bedraagt 12 maanden en gaat in op de dag dat het oorspronkelijke matras bij de klant is afgeleverd. Een voorbeeld. Indien een matras op 15 juni is bezorgd dan kan uiterlijk een jaar later dus tot en met 14 juni een beroep op de omruilgarantie worden gedaan.
 • De klant kan eenmalig gebruik maken van de omruilgarantie. Hieraan is geen 14 dagen vrijblijvend uitproberen verbonden.
 • De klant kan uitsluitend een andere dus niet weer eenzelfde matraskern uitzoeken binnen het programma van LivingComfort.
 • De om te ruilen matraskern dient fatsoenlijk, schoon en goed verpakt in plastic te worden aangeleverd. Bij een ondeugdelijke verpakking zal de vervoerder de omruiling niet uitvoeren. Of een verpakking als deugdelijk wordt beoordeeld behoort geheel tot de verantwoordelijkheid van de vervoerder.
 • Er worden per matraskern geen bezorg- of administratiekosten in rekening gebracht. Alle kosten van de omruiling komen voor rekening van LivingComfort.
 • Kiest u voor een goedkopere of duurdere matraskern binnen een vergelijkbaar assortiment dan wordt het op dat moment bestaande prijsverschil met u verrekend. Een voorbeeld. Indien u een Energy+ matraskern wenst om te ruilen voor een MediActive matraskern en het prijsverschil bedraagt E 50,- dan wordt dit bedrag aan u in rekening gebracht. In het omgekeerde geval krijgt u het genoemde bedrag terug van ons.
 • Een verzoek tot omruiling wordt beoordeeld door onze klantenservice. Zij kan besluiten om voor haar gegronde redenen een omruiling te weigeren.

Veilig achteraf betalen

Mocht u na 14 dagen vrijblijvend uitproberen besluiten uw bestelling te behouden, dan ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur ontvangt u op het door u opgegeven e-mail adres.

Betalen via bank of giro overschrijving (iDeal)

Achteraf betalen Energy+ biedt haar klanten de mogelijkheid achteraf de factuur te voldoen via bank- of giro overschrijving. Mocht u na 14 dagen vrijblijvend uitproberen besluiten het slaapsysteem te behouden, dan dient u de factuur pas te betalen.

Betalen via Creditcard

Nadat u de factuur heeft ontvangen kunt u tevens betalen via uw creditcard. Zowel VISA, Mastercard als American Express zijn welkom bij Energy+. Betalen via Creditcard

Betalen in termijnen via MijnSelectComfort

Met MijnSelectComfort kunt u uw aankoop in termijnen betalen. U koopt nu en betaalt pas later. MijnSelectComfort werkt als volgt:

 • Voor aankopen van € 250,- tot € 7.500,-
 • U bent direct eigenaar van het artikel
 • U geniet meteen van uw aankoop
 • U bepaalt grotendeels zelf het tempo waarin u uw aankoop betaalt. Voorwaarde is wel dat u 12 maanden na de gedane aankoop uw krediet heeft afbetaald. Het minimum te betalen maandbedrag is €75,- per maand bij bestellingen tussen €250-€999, €125,- p/m bij bestellingen tussen €1000-€1499, en €175,- p/m bij bestellingen van €1500 of hoger.
 • Voor het krediet van SelectComfort wordt éénmalig €50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Vandaag besteld, morgen in huis

Gratis Energy+ Express Service. Nu ook op zaterdag.

Bezorging met PostNL of Extra@home. Top geregeld. Van maandag t/m zaterdag

U kiest zelf de dag uit dat uw bestelling wordt geleverd. Maar wilt u uw bestelling snel in huis hebben dan geldt: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis. 

Let op! De levering op zaterdag is alleen van toepassing op het 1-persoonsmatras en kleingoed waaronder het hoofdkussen. 
Leveringen naar de Waddeneilanden zullen 1 dag langer duren.

Uw situatie, uw keuze

Is het voor u te zwaar om uw bestelling naar uw slaapkamer te brengen? Of heeft u ondersteuning nodig bij de montage? Geen punt voor ons. De bezorgservice biedt voor elke situatie de juiste oplossing.

 • Standaard thuisbezorging (gratis): Uw bestelling wordt standaard tot over de eerste drempel van uw woning geleverd. U dient zelf zorg te dragen voor het uitpakken, plaatsen en eventueel monteren van de geleverde producten.
 • Slaapkamer bezorging (+ €19,95): Voor een meerprijs van €19,95 wordt uw bestelling op elke gewenste plaats in uw woning afgeleverd. U zorgt zelf voor het uitpakken, plaatsen en eventueel monteren van de geleverde producten.
 • Montage bezorging (+ €39,95): Voor een meerprijs van €39,95 wordt uw bestelling op elke gewenste plaats in uw woning uitgepakt, gemonteerd en geplaatst. Let op! Hiervoor bedraagt de levertijd vijf werkdagen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op voor een montageafspraak.
Volg uw bestelling

Met de online traceerfunctie van PostNL kunt u nagaan waar uw zending zich bevindt en hoe laat deze wordt afgeleverd. Het is dus niet meer nodig om de klantenservice te bellen. PostNL toont u de actuele status van uw zending terwijl deze onderweg is naar u. 

21 Showrooms in Nederland en België

Maak eens nader kennis met het Energy+ matras en andere slaapproducten van Living Comfort, door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Alhier beantwoorden onze adviseurs graag al uw vragen en geven ze een uitgebreid advies over onze producten.

Handzame milieuvriendelijke matrasverpakking

Matrassen zijn vaak groot en onhandig om te vervoeren. Het verplaatsen van het matras naar de gewenste locatie kan dan nogal eens problemen opleveren. Met de AllProtect matrasverpakking van het Energy+ matras is dit verleden tijd. Uw matras wordt namelijk in een handzame kartonnen doos verpakt.

De 3 AllProtect Voordelen: 

 • De beste bescherming tijdens opslag en transport
 • Thuis eenvoudig te hanteren, ook door 1 persoon
 • Houdt rekening met het milieu

10 jaar volledige garantie

Het Energy+ matras wordt individueel en deels handmatig gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Door deze werkwijze kunnen minimale verschillen ontstaan.

Voor alle Energy+ producten geldt een garantie van 10 jaar volledig. Dus extra zekerheid. De aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten (het recht op een deugdelijk product), welke de consument heeft omtrent garantie en conformiteit.

Garantiebepalingen lezen

De garantie is gebaseerd op de volgende bepalingen

 • De garantieperiode vangt aan op het moment van aflevering. De aankoopnota dient als garantiebewijs.
 • Gedurende de garantieperiode vindt er geen afschrijving plaats op basis van gebruik.
 • De periode van 10 jaar is van toepassing op alle onderdelen van de geleverde producten.
 • De garantie is van toepassing op alle fabricage- en materiaalfouten.
 • De garantie op de matraskern geldt voor natuurlijke gebreken of veranderingen die een zichtbare kuilvorming (groter dan 2 cm) veroorzaken. Normale veranderingen in hardheid of eigenschappen die de drukverlagende eigenschappen niet aantasten, vallen niet onder de garantie. De zijbalken zijn 23 centimeter in hoogte bij aflevering. Door gebruik zullen deze balken tot 22 centimeter in hoogte afnemen, zijnde de in de productspecificatie opgenomen officiele hoogte van de matraskern. De balken zijn van een specifieke schuimsamenstelling gemaakt waardoor mede het unieke ligcomfort en het niet-scheuren van de traagschuim toplaag kunnen worden gegarandeerd. Aanspraak op garantie kan worden gedaan bij een afname in hoogte van de zijbalken met meer dan 2 centimeter gerekend vanaf de officiele hoogte van de matraskern.
 • De garantie houdt in dat een artikel dat, materiaal- en/ of constructiefouten vertoont, naar keuze van LivingComfort gratis wordt gerepareerd of vervangen. Een aldus vervangen artikel wordt weer eigendom van LivingComfort.
 • De klant moet uiterlijk binnen 8 weken na het constateren van een gebrek aan het artikel, beroep doen op de garantie, bij gebreke waarvan de garantie vervalt.
 • Buiten de garantie vallen gebreken aan artikelen, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of door enige van buitenaf komende oorzaak. Bij gebruik dat in redelijkheid niet als ‘normaal gebruik' kan gelden, kan ook geen beroep op de garantie worden gedaan. Op het doek van de matrashoes en de ClimaBest Protector kunnen vezelpropjes ontstaan. Deze propjes hebben geen negatieve invloed op de werking van het doek, het ligcomfort en de levensduur. Het ontstaan van de propjes betreft een normale slijtage. De propjes kunnen eenvoudig worden verwijderd met een pluizentondeuze.
 • Geen recht op garantie bestaat, indien het artikel verkeerd of onzorgvuldig is gebruikt. Of zonder toestemming van LivingComfort enig (herstel)werkzaamheden of wijzigingen aan het artikel zijn verricht c.q. aangebracht, tenzij deze werkzaamheden of wijzigingen inherent zijn aan het in gebruik nemen van het artikel.
 • Op producten die niet rechtstreeks bij LivingComfort zijn gekocht kunnen wij geen garantie bieden, met name omdat wij bij deze producten niet kunnen nagaan of deze conform onze voorschriften zijn opgeslagen en vervoerd en of u juist en volledig bent geïnformeerd over de eigenschappen en het gebruik van het product.
 • Schade door oneigenlijk gebruik, het inklinken van de afdeklagen met minder dan twee centimeter en afname van de oorspronkelijke stramheid van het interieur tot 20% vallen niet onder de garantie.
 • Indien LivingComfort onder de garantie materiaal- en/of constructiefouten heeft laten repareren of het desbetreffende artikel heeft vervangen, is zij terzake van haar verplichtingen jegens de klant volledig gekweten. De klant kan op grond van de gebleken materiaal- en/of constructiefouten geen ontbinding van de overeenkomst vorderen, tenzij in redelijkheid van de klant niet kan worden verwacht dat de overeenkomst in stand blijft. Bij ontbinding heeft de klant geen recht op schadevergoeding.
 • Direct nadat u uw ophaal- of omruilopdracht aan ons heeft verzonden, ontvangt u op het door u opgegeven e-mail adres onze schriftelijke bevestiging. Mocht deze bevestiging u niet onmiddellijk bereiken maak hiervan dan ter stond melding.
 • Indien producten worden gerepareerd of vervangen tijdens de garantieperiode, wordt de oorspronkelijke garantieperiode niet verlengd.
 • Een garantieclaim wordt onmiddellijk door ons in behandeling genomen nadat wij van u de complete en onderbouwde melding hebben ontvangen. Van uw melding ontvangt u direct per E-mail een bevestiging. Mocht deze bevestiging u niet bereiken neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Voor een nadere onderbouwing van uw garantieclaim kunnen wij u uitnodigen beeldmateriaal aan ons op te sturen. Voor het melden van een garantie klikt u op "klantenservice" op de menubalk en daarna op "garantie melden".

Living Comfort Zorgplan - Nu en in de toekomst

Bestel een Energy+ en/of MediActive product (bijvoorbeeld een matras, bedbodem of kussen) of ClimaBest boxspring en u koopt in plaats daarvan een Living Comfort cadeaubon van dezelfde waarde. De door u bestelde goederen leveren wij dan gratis.

De cadeaubon is niet persoonsgebonden en kent geen vervaldatum. De bon gebruikt u voor de aanschaf van een PerfectCare boxspring. Dat kan nu zijn of over 10 of 20 jaar. De boxspring kan voor uzelf zijn maar ook voor een familielid of bekende. Hierin bent u vrij. Immers het betreft een cadeaubon die u aan iedereen kunt schenken.

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen