Bloggers over Energy+

Verschillende bloggers hebben reeds producten van Energy+ getest. Op hun persoonlijke weblogs schrijven zij over hun ervaringen met Energy+. 

Leontine Nederlof van Marlevi.nl

leonine - marlevi.nlLeontine heeft het syndroom van Ehlers-Danlos en is daardoor bedlegerig. Vanwege instabiliteit van haar nek heeft ze last van spanningshoofdpijn en pijn aan haar schouders.

"Ik kan naar alle eerlijkheid zeggen dat het kussen mijn nek- en schouderklachten sterk heeft vermindert. Mijn spieren kunnen zich goed ontspannen op dit kussen en dat geeft enorm veel rust."
"Het kussen leur ik iedere avond mee naar boven en in de ochtend neem ik het weer mee naar beneden. Voor mij geen ander kussen meer, ik ben helemaal om."

Lees de volledige review op Marlevi.nl

Huub Fest van Huubsfibromyalgiesite.nl

huub - huubsfibromyalgiesite.nlHuub heeft fibromyalgie en heeft o.a. last van pijnlijke pezen en spieren over het hele lichaam. Door de pijn slaapt hij slecht en staat hij 's ochtends vermoeid weer op. 

"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. In tegendeel zelfs. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziekte die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"

Lees de volledige review op Huubsfibromyalgiesite.nl

Teske de Schepper van Teske.nl

teske - teskuh.nlTeske is vlogger, zangeres en deelnemer aan expeditie robinson 2015. Ze geeft op haar blog Teske.nl toe dat haar lichaam niet altijd even makkelijk is. Als gevolg van een scheve bekken en doorgezakte enkel heeft ze regelmatig last van klachten als rug- en nekpijn. Ze heeft hier wel steunzolen voor, maar ondanks dat heeft ze nog regelmatig last van haar gewrichten en spieren. 

"Ik had het gevoel dat ik lekkerder lag, ik minder vaak van houding hoefde te wisselen en zelfs dat ik dieper sliep. Ik denk dat iedereen baat heeft bij een goed matras en een goed kussen."

Lees de volledige review op Teskuh.nl

Aranka Haverkamp van ByAranka.nl

aranka - byaranka.nlOp de blog ByAranka.nl schrijft Aranka over beauty met een persoonlijke touch. Ze heeft al verschillende kussens gebruikt, maar ondekte daar steeds een diepe kuil in, waardoor ze niet lekker sliep.

"Ik heb nog nooit een kuil ontdekt na het slapen, dit komt door het traagschuim in het kussen. Ik heb het kussen op het hardst gelaten en is perfect voor mij, ik heb in tijden niet zo goed geslapen, vaak werd ik wakker met rugpijn. Ik dacht dat het aan mijn matras lag, maar nu weet ik dat het door mijn kussen kwam, want sinds ik op dit Energie+ kussen slaap heb ik nergens meer last van!"

Lees de volledige review op ByAranka.nl

Kim Kreté van Cherryblush.nl

kim - cherryblush.nlKim schrijft op Cherryblush.nl voornamelijk over beauty, fashion en lifestyle. Ze sliep al maanden lang slecht en werd 's ochtends wakker met pijn in haar nek dat soms uitstraalde naar haar rug.

"Het kussen is heerlijk om op te slapen. Hij voelt heel zacht aan maar geeft gelijk ook veel ondersteuning aan je hoofd en nekholte. Ik was even bang dat het hard aan zou voelen in mijn nekholte, dat vind ik heel onprettig. Maar dat was helemaal niet zo. Het kussen vormt zich zo dat je hoofd, nek en schouders heerlijk ontspannen liggen."

Lees de volledige review op Cherryblush.nl

Petra Wiebenga van 18elf.nl

petra - 18elf.nlPetra is moeder en blogt op haar blog 18elf.nl over haar dagelijkse leven. Al maanden sliep ze niet lekker meer en met pijn in haar hart gooide ze haar oude kussen weg. Nieuw aangeschafte kussens voldeden niet aan haar verwachtingen. Tot ze het Energy+ kussen probeerde...

"Het Energy+ kussen bleek een fijn dik kussen, dat wel zachtjes indeukt als je slaapt. Je koopt het traagschuim kussen voor € 59,- via energy-plus.info. Ja, dat kost wat… maar ik kan je verzekeren dat het superfijn ligt. Slaap lekker!"

Lees de volledige review op 18elf.nl

Melanie Druijff van livelifeblog.nl

kim - cherryblush.nlMelanie blogt voornamelijk over lifestyle en beauty. Ze is een buikslaper en vroeg zich af of het Energy+ Nasa traagschuim kussen wel iets voor haar was...  

"Inmiddels slaap ik ongeveer 3,5 week op het Energy+ traagschuim kussen en ik wil serieus niks anders meer! Doordat ik op mijn buik slaap, liet ik mijn vorige kussen vaak links liggen. Tegenwoordig merk ik dat ik veel vaker op mijn kussen wakker wordt ‘s ochtends! Bij het wakker worden merk ik een heel groot verschil, ik ben namelijk een stuk uitgeruster in de ochtend."

Lees de volledige review op livelifeblog.nl

Voor slaapervaringen van onze klanten leest u de reviews op Trustpilot. Wilt u, net als deze bloggers ook lekker slapen op het Energy+ matras of het Energy+ traagschuim kussen? Bezoek dan de matras pagina of de kussen pagina.

matrassen199

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen