Consumentenbond Levensduurscore 9,4
TNO getest Nasa technologie Ultra Comfort Consumentenbond kooptip
 

De 7 zekerheden van Energy+

 • Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs 

  Het Energy+ matras is door de Consumentenbond gewaardeerd met een 94% levensduurscore. Daarnaast is het matras al jaren voorzien van het TNO Productlabel. 

  Met Energy+ vergelijkbare matrassen van de bekende merken zijn doorgaans 3 keer zo duur. Dat komt omdat wij geen gebruik maken van een kostbaar dealernetwerk of geldverslindende reclamecampagnes. Direct vanuit onze Nederlandse fabriek naar u thuis bespaart u honderden Euro's.

 • Showroom in Veenendaal & 21 andere locaties.

  Het Energy+ matras wordt geleverd met een gratis 14 dagen proefslaap garantie. Maar wilt u eerst kennis maken met het Energy+ matras of wenst u een uitgebreid persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Veenendaal of een van de andere 21 eigen showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar.

 • 14 dagen gratis thuis proefslapen

  Bij Energy+ kunt u gratis 14 dagen thuis proefslapen. De ervaring leert dat even proefliggen in de winkel of showroom niet voldoende is. Twee weken lang in uw eigen omgeving het matras uitproberen zorgt altijd voor de juiste beslissing. Vanwege de wijze waarop wij het proefslapen aanbieden zijn wij door de Consumentenbond als Kooptip uitverkoren.

 • Pas achteraf bij tevredenheid betalen

  Achteraf betalen is in onze ogen niet meer dan normaal. U betaalt enkel bij tevredenheid. Bij Energy+ betaalt u de factuur pas na het 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Met iDeal, bankoverschrijving, Visa of Mastercard of Bankcontact bieden wij veilige betaalsystemen aan.betaalmogelijkheden

 • Snelle, gratis verzending & retour

  Het bezorgen en ophalen van de bestelde artikelen is geheel gratis. Mocht een deel of de gehele bestelling u niet bevallen, dan kunt u de bedoelde artikelen laten ophalen. 

  Op werkdagen geldt, vandaag voor 12 uur besteld is morgen in huis. Hierbij bepaalt u zelf op welke dag u het matras graag wilt ontvangen. Via een track&trace systeem houden wij u op de hoogte van de verwachte levertijd.

 • 12 maanden lang gratis omruilen

  Wij zijn er ook voor u wanneer uw slaapsituatie om een oplossing vraagt. Gratis 14 dagen vrijblijvend uitproberen en een 12 maanden gratis omruilgarantie vinden wij dan ook niet zo bijzonder. Het is een service die tot ons standaard pakket behoort.

 • Prijs al vanaf 199

  Het Energy+ matras is al te koop vanaf 199. Dankzij het internet en zonder dure tussenhandel en kostbare reclamecampagnes kunnen we u een kwalitatief beste matras tegen een scherpe prijs aanbieden.

 
 
 

Test uw matras in onze showroom in Veenendaal

De matrassen showroom van Living Comfort Veenendaal is binnen een half uur bereikbaar vanuit Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Aan de voorkant van de testshop vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“De aanschaf van een matras heeft voor iedereen verschillende redenen. Het geeft mij voldoening als u het juiste product koopt en hier tevreden over bent.”
Coby van Roekel
Living Comfort showroomhouder
Coby van Roekel
Openingstijden Living Comfort Showroom Veenendaal
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u door de week (maandag en dinsdag) of buiten de openingstijden de showroom bezoeken, bel voor een afspraak onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Veenendaal
Vestiging Veenendaal
Wageningselaan 50
3903 LA Veenendaal
Utrecht

Klanten over showroom Veenendaal

"Na uitvoerige voorlichting in de showroom Veenendaal Energy+ matrassen aangeschaft." - Wilma

Lees alle klantbeoordelingen over Energy+ op Trustpilot.

Naar de showroom pagina

 

AANBIEDING: alleen deze maand actieprijs v.a. 199 t/m 31-03-2018

Direct bestellen U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Waarom een Energy+ matras?

Vochtvrij, verkoelend en drukverlagend slapen met het hoogste ligcomfort. In een volledig allergeenvrije en hygienische slaapomgeving. Dat is slapen anno nu. Dat is de ClimaBest Protector. 
 1. 1Hoogste ligcomfort
 2. 2Perfecte lichaamsondersteuning
 3. 3Optimale vochtverwerking
 4. 4100% Anti-allergisch slapen
 5. 5Gegarandeerd lange levensduur

Elke dag weer uitgerust wakker worden op uw Energy+ matras. Dat is ons doel. Dankzij de unieke samenstelling en hoogwaardige materialen is het matras geschikt voor elk type slaper. Vele tienduizenden slapers gingen u voor. Onze klanten waarderen het matras en onze service met een 8,7 . Ervaar het zelf en ga 14 dagen gratis thuis proefslapen.

Meer weten over het Energy+ matras? Bezoek de Energy+ traagschuim matras pagina.

Naar het Energy+ matras

 
 
 

Waarom Living Comfort / Energy+?

 
 
 

Nieuw matras kopen? Kies voor de lange termijn

Het matras neemt een prominente plaats in ons leven in. Een verkeerde of versleten matras zal de kwaliteit van het slapen negatief beïnvloeden. Langdurig slecht slapen mist zijn uitwerking niet op ons functioneren overdag.

Bij de aanschaf van een matras moet worden gekeken naar de persoonlijke en gezondheidssituatie van de mens. Niet alleen voor de korte termijn, maar zeker ook voor de langere termijn.

Matras keuze

Naast de kwaliteit, eigenschappen, levensduur en uiterlijk van het matras, is ook de keuze van de bedbodem waarop de matrassen komen te liggen van belang. De persoonlijke lichaamskenmerken van de slaper en de slaapomgeving moeten bij het beslissingsproces worden betrokken. Maar ook het prijskaartje dat aan een matras hangt is niet onbelangrijk.

Proefslapen op uw nieuwe matras is noodzakelijk

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een gemiddelde slaper 10 tot 12 nachten nodig heeft om aan het nieuwe matras en traagschuim kussen te wennen. Dus van 5 minuten proefliggen in een winkel wordt u niet veel wijzer. Energy+ biedt een gratis proefslaapperiode aan van 14 dagen. Hiermee weet u zeker of het matras passend is voor uw situatie. 

Mechanische eigenschappen en duurzaamheid van het matras

Een belangrijk aspect van een matras is de wijze waarop het lichaamsgewicht over het contactoppervlakte wordt verdeeld. Het is vooral het traagschuim matras, ook wel het Nasa matras genoemd, die op dit onderdeel het beste presteren. Uit biomechanisch onderzoek is komen vast te staan dat de traagschuim toplaag tussen de 5 en 7 centimeter mag zijn.

De hardheid en de soepelheid van het matras spelen ook een bepalende rol. Dit geldt helemaal voor matrassen met een speciaal doel, zoals matrassen voor zorg- en verpleeginstellingen, ziekenhuizen en decubituspatiënten.

Voor de duurzaamheid van het matras is het belangrijk dat u vraagt naar de resultaten van de uitgevoerde mechanische duurtest. Kunnen dergelijke resultaten niet worden overlegd, dan dient u enige voorzichtigheid in acht te nemen bij de aanschaf. Het Energy+ matras is door TNO getest op duurzaamheid en komt ook bij de Consumentenbond uit de test als 'uitstekend' op het gebied van duurzaamheid. 

Vochtregulerende eigenschappen van het matras

Tijdens de nacht verliest de slapende mens gemiddeld een glas water aan vocht. In sommige gevallen nog veel meer. Dit vocht komt voor een groot deel in het beddengoed en uiteindelijk in het matras terecht.

Een goed matras moet dus over uitstekende ventilerende eigenschappen beschikken om het vocht weer aan de omgeving af te staan. Het Energy+ matras beschikt over een vochtregulerende en anti-allergische matrasbeschermer; de Adaptive technologie verwerkt in de protector zorgt voor een optimale ventilerende en vochtafvoerende werking waardoor u altijd koel slaapt. Overmatig zweten tijdens het slapen is dus volledig verleden tijd. 

Naar het matras

 
 

Probeer onze producten uit
in de showroom

Maak nader kennis met onze producten door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en geven een uitgebreid advies over het Energy+ matras.

Wilt u direct telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is 12 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Naar de showroom

14 dagen vrijblijvend uitproberen op het
Energy+ matras

Het Energy+ matras gaat u eerst gratis 14 dagen thuis in uw eigen omgeving uitproberen. En u betaalt pas achteraf. Bevalt het niet? Dan komen we het matras gewoon weer ophalen. Uiteraard kostenloos! Zo bent u altijd verzekerd van de juiste aankoop. Al meer dan 106.000 Energy+ slapers gingen u voor.

Naar het proefslapen

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen