Test uw matras in onze showroom in Almere.

De matrassen showroom van LivingComfort Almere is binnen een half uur bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Lelystad. De showroom is gevestigd in het Columbus kwartier schuin tegenover de Albert Heijn supermarkt. Aan de voorkant van LivingComfort Almere vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Samen gaan wij op zoek naar het prefecte matras of boxspring voor u. Ik doe er alles aan om u voldaan te showroom zien te verlaten.”
Anass Hadou
LivingComfort Productexpert / showroomhouder
Openingstijden LivingComfort Showroom Almere
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door jouw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Almere onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Almere
Vestiging Almere
Roald Amundsenstraat 166
1363 KH Almere Poort
Flevoland - Nederland 

 

Klanten over showroom Almere

 
"Prima service, goede uitleg, het grote voordeel is dat je 14 dagen de tijd hebt om het bed uit te testen, daarom hebben wij er ook een 2 persoons matras besteld van mediactive, omdat ik last heb van mijn rug. Wij zijn zaterdag 3 oktober wezen kijken en word vandaag dinsdag 6 oktober al geleverd. snelle levering.".J. Siecker - Klant Showroom Almere 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen