Test uw matras in onze showroom in Breda.

LivingComfort woonmall Alexandrium Rotterdam 7 dagen per week geopend
Bezoek onze LivingComfort showroom in Breda in het Morreehuys. De matrassen showroom van LivingComfort Breda is per auto makkelijk bereikbaar via o.a. de rijksweg A27. De snelwegafrit van de A27 bevindt zich op 5 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u.”
Hannie Zimmer
Showroomhouder LivingComfort Breda
Openingstijden LivingComfort Showroom Breda
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom Breda door de week bezoeken?
Plan nu online uw afspraak

Wilt u door de week of buiten de openingstijden de showroom bezoeken, bel onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2). Onze showroom Woonmall Alexandrium Rotterdam is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Breda
Minervum 7160 1
4817 ZN Breda
Noord-Brabant

Klanten over showroom Breda

 
"Bij meerdere beddenzaken geweest maar het advies en proefslapen heeft mij hier overtuigd. Na een korte uitleg op twee matrassen gelegen waarbij een duidelijk het beste voor mij was. Na het proefslapen ben ik nog steeds tevreden. Snelle reacties op berichten. Top service!!M. Rutjens - Klant Showroom Breda 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen