Test uw matras in onze showroom in Den Haag.

LivingComfort woonmall Alexandrium Rotterdam 7 dagen per week geopend
De matrassen showroom van LivingComfort Den Haag bevindt zich op het bedrijven terrein Hofzicht. Dankzij de ligging aan de rand van de stad nabij de verkeersaders Prins Clausplein en Ypenburg, is de locatie makkelijk en snel bereikbaar voor de inwoners van Haaglanden en daarbuiten. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Aan de voorkant van LivingComfort Den Haag vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd het juiste matras of boxspring.”
Gieta Mangar
LivingComfort showroomhouder Den Haag
Openingstijden Livin Comfort Showroom Den Haag
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom Den Haag door de week bezoeken? 
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak direct onze klantenservice op 030-2040608. Onze showroom Woonmall Alexandrium Rotterdam is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Den Haag
Vestiging Den Haag
Westvlietweg 65 H
2495 AA Den Haag
Zuid Holland

Klanten over de showroom Den Haag

 
"Werden vriendelijk ontvangen, kregen de nodige informatie maar hadden ons al via internet goed geïnformeerd. Gaan deze week al proefslapen, ben benieuwd, maar ziet er nu al goed uit".P. de Bot - Klant Showroom Den Haag 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen