Test uw matras in onze showroom in Hengelo/Twente

De matrassen showroom van LivingComfort Hengelo/Twente is gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo. Komt u niet uit de directe omgeving dan is de showroom per auto snel en makkelijk bereikbaar via de rijkswegen A1 (Almelo-Enschede) en A35 (Deventer-Oldenzaal). De snelwegafritten van de A1 en A35 bevinden zich op 10 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime parkeergelegenheid. 

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen om een nieuw matras aan te schaffen. Eerlijk en passend advies helpt hen om weer tot een goede nachtrust te komen.”
Mieke Oude Geerdink
Showroomhouder LivingComfort Hengelo
Openingstijden LivingComfort Showroom Hengelo/Twente
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag Geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door jouw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Hengelo/Twente onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Hengelo/Twente
Vestiging Hengelo/Twente
Drienerstraat 59
7551 HL Hengelo
Overijssel


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Hengelo

 

"Ik en mijn man waren beiden toe aan een nieuw matras. Na lang zoeken kwamen we hier in Hengelo uit. We werden erg vriendelijke tewoord gestaan door mevrouw. Ze heeft ons enkele matrassen laten uitproberen en zijn samen tot een geschikt matras gekomen. Zit nog in de proefslaapperiode maar tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Fam. Boerkamp - Klant Showroom Hengelo 

 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen