Test uw matras in onze showroom in Leeuwarden

De LivingComfort showroom is gevestigd op het bedrijventerrein De Hemrik. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Een matras kopen is een grote stap. Deze stap hoeft u niet in uw eentje te maken. Het geeft mij plezier om al uw vragen te beantwoorden zodat u de keuze kunt maken die bij u past.”
Maaike Somrad-Schrader
LivingComfort showroomhouder Leeuwarden
Openingstijden LivingComfort Showroom Leeuwarden
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom in Leeuwarden onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Leeuwarden
De LivingComfort showroom is gevestigd op het bedrijventerrein De Hemrik. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Vestiging Leeuwarden
Apolloweg 1G
8938 AT Leeuwarden
Friesland

Klanten over showroom Leeuwarden

 
"Goede voorlichting. Matras geadviseerd en gekozen. Zeer tevreden bedankt.B. Özturk - Klant Showroom Leeuwarden
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Energy+ Matrassen